+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wekerom.
Laad meer vacatures

Werkplaatsmonteur Wekerom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Verreikercentrum Midden-Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Verreikercentrum Midden-Nederland

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.900 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt specialist kunt worden? Bij Verreikercentrum Midden-Nederland werk je met de nieuwste technieken aan Merlo verreikers. Ons team is hecht en we helpen elkaar groeien. Je krijgt een goed startsalaris en er is ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling. We bieden flexibiliteit en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Kom jij ons team versterken en samen aan de slag met deze mooie machines? Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Merlo specialist; je moet het maar kunnen

Zoek jij een bedrijf met een nuchtere, Veluwse mentaliteit? Houd jij van structuur en ben jij graag de specialist? Werk jij graag met de nieuwste technieken? Ga dan werken bij Verreikercentrum Midden-Nederland in Wekerom!

Bij VCMN gaan we voor de lange termijn. Loyaliteit en een familiaire sfeer zijn bij ons heel belangrijk. We investeren graag in jou en hopen dat jij ons team compleet gaat maken!

Wat wij doen? Wij verkopen en onderhouden Merlo verreikers en aanverwante producten. Klanten uit heel Nederland komen naar ons voor aanschaf, onderhoud en onderdelen voor hun machines. Samen met Merlo Benelux werken we aan de nieuwste technieken om zo de meest geavanceerde verreikers te realiseren.

Waarom jij bij ons wilt werken?

  • Structuur: Jij wordt echt dé specialist van ons merk Merlo. Zo weet je altijd waar je aan toe bent;
  • Veluwse mentaliteit: Iedereen is hier je en jij, binnen ons team staan we allemaal graag naast elkaar. Samen klaren we elke klus;
  • Ontwikkeling: De verreikers van Merlo worden constant vernieuwd. We laten je graag meedenken met de nieuwste innovaties en technieken!
  • Groeien: Wij helpen iedereen bij ons om te groeien. We laten je graag ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen;
  • Uitstekend startsalaris: € 2.800 - € 3.900, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Flexibiliteit: De balans tussen werk en privé is heel belangrijk. In overleg is veel mogelijk!

Ben jij al enthousiast geworden? Lees snel verder of solliciteer direct en Neem voor meer info contact op met Gerolf (06-23593145/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over ons en deze functie!


Wat ga je doen?

Als werkplaatsmonteur maak jij de nieuwe machines klaar naar de wensen van de klant en verzorg je het onderhoud van de machines. Ook los je soms storingen op bij klanten, dit zal voornamelijk overdag zijn en doordeweeks.

  • Je begint bij ons met het verdiepen in ons merk. Door je collega's word je goed ingewerkt, zij maken je tot een echte specialist;
  • Als je nog niet bekend bent met de nieuwste technieken, leren wij je ze graag bij d.m.v. cursussen!
  • Het werk is vooral mechanisch en een stukje hydraulisch, maar door alle innovaties komt er steeds meer elektrowerk bij kijken;
  • Je lost ook storingen op ter plaatse bij de klant;
  • Zowel binnendienst als buitendienst komt voor. Je mag zelf kiezen waar jij het meeste plezier uit haalt;

Spreekt ons bedrijf en cultuur jou aan, maar geniet jij meer van het sleutelen aan tientallen verschillende machines? Klik dan hier om onze andere vacature te bekijken voor FPM bv. Hier kan jij je ontwikkelen tot een echte allround monteur!


Wie zoeken we?

Het belangrijkste voor ons is dat je passie hebt voor sleutelen en binnen ons Veluwse team past! Ervaring als monteur is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet vereist. Sleutel jij bijvoorbeeld al jaren aan je eigen scooter, quad of iets dergelijks? We leiden je graag op tot een echte specialist!


Over ons

Met een team van 17 man zijn wij gespecialiseerd in Merlo verreikers, van verkoop en onderhoud van complete machines tot aan de kleinste onderdeeltjes. Als specialist bieden wij graag advies aan onze (vaste) klanten. Naast de beste machines, hebben wij namelijk ook veel kennis in huis. Deze kennis dragen we graag over aan jou!

Wil jij deel uitmaken van ons nuchtere team? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Gerolf (06-23593145/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in