+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Werken (BE).

Werkvoorbereider Bouw en Techniek Werken (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.810 - € 4.420 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte regelaar die altijd het overzicht behoudt? Krijg jij energie van een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is een rol als werkvoorbereider bij BAM Bouw en Techniek écht iets voor jou! Of je nu een achtergrond hebt in bouwkunde, elektrotechniek of werktuigbouwkunde: we zoeken werkvoorbereiders met diverse specialismes voor locaties door het hele land. Welke plek en projecten het beste bij jou passen? Daarover gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen

Als werkvoorbereider bij BAM Bouw en Techniek werk je mee aan betekenisvolle projecten. Je kunt aan de slag binnen één van onze twee afdelingen: projecten of beheer en onderhoud. Bij projecten kun je denken aan grote nieuwbouw- of verbouwprojecten. Bij beheer en onderhoud kom je te werken in bestaande panden. Wil je met jouw werk bijvoorbeeld bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat op politiebureaus en in winkelcentra? Werk je liever mee aan een gloednieuw scholencomplex in jouw regio? Of zorg je dat een verouderd gemeentehuis wordt gerenoveerd en weer jaren mee kan? Op deze - en nog veel meer! - manieren kun jij bij BAM impact maken. 
Vanuit jouw rol zorg je dat alles goed is geregeld voor je uitvoerende collega’s. Dat maakt deze baan als werkvoorbereider lekker gevarieerd. Vandaag ben je bezig met de tijdsplanning en financiën van een project, terwijl jouw werk morgen draait om kwaliteit en veiligheid. Dankzij jouw inspanningen beschikken collega’s over de juiste informatie en materialen om hun werk te kunnen doen. Zo draag jij eraan bij dat we projecten tijdig én binnen budget afronden. Uiteraard sta je er niet alleen voor, maar doe je het samen met collega’s die minstens zo bevlogen zijn als jij! 
Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Lees het verhaal van werkvoorbereider Jorin Lind (Gebouwservices).

Jouw werkomgeving

BAM Bouw & Techniek bestaat uit de onderdelen Gebouwservices, Projecten en Commercie.
Bij Projecten zien we elke uitdagende huisvestingsvraag als een kans voor duurzame projecten met blijvende impact; het gaat om grote integrale projecten in het 'premium' en 'high-end' segment binnen Nederland.  
Bij Gebouwservices ligt de focus op het beheren en onderhouden van hoogwaardig vastgoed, met expertise in zowel bouwkundig als installatietechnisch onderhoud.
We vertellen er graag meer over als we weten in welk onderdeel van de organisatie jij wordt ingezet.

Wij bieden jou

Naast een uitdagende baan met een diversiteit aan projecten bieden we je nog veel meer.

  • Een salaris tussen de € 2.810,- en € 4.420,- bruto per vier weken, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld. Verder 25 vakantiedagen en het aantal ADV dagen is afhankelijk van de CAO waar je onder valt.
  • Doorgroeimogelijkheden; als jij de ambitie hebt, bieden wij het platform om je te blijven ontwikkelen. Als werkvoorbereider kun je o.a. doorgroeien naar projectleider. En wil je een cursus of training volgen? Dat is altijd bespreekbaar. Tot slot krijg je via BAM Learning toegang tot tientallen online cursussen.
  • Een laptop en telefoon waarop je jouw werk doet waar jij dat wilt – of dat nu op kantoor is, thuis of op een project.
  • Ben je 35 jaar of jonger? Sluit je dan aan bij onze jongerenvereniging (Young BAM) die maandelijks van alles organiseert: van borrels tot inspirerende workshops en projectbezoeken.
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 3 of hbo-opleiding afgerond.
  • Je werkt graag samen met collega’s en hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk.
  • Je bent een organisatorisch talent en houdt van dingen regelen.
  • Je communiceert gemakkelijk en haalt voldoening uit het contact met de verschillende stakeholders, zowel opdrachtgevers als binnen de verschillende BAM-onderdelen. 
  • Of je een starter bent of al jaren werkt, maakt voor ons niet uit. Bij BAM zoeken we altijd de plek die bij jouw ervaring en ambities past.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze senior recruiter Sterre Imming maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Sterre gerust! Zeis bereikbaar op telefoonnummer 06 500 39 222 of via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in