+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Werken (BE).

Calculator Bouw Werken (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jij bent een bouwkundig calculator en toe aan de volgende stap in je carrière. Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring ga je bij ons aan de slag binnen de nieuwbouw of verduurzaming. Welke expertise het beste bij jou past? Daarover gaan we graag met je in gesprek, want de keuze is aan jou! Ben jij de nieuwe collega op wie wij kunnen bouwen?

Wat ga je doen

De kostprijs van onze projecten berekenen, dat is jouw hoofdtaak als calculator bij BAM Wonen. Wat voor soort projecten dat zijn? Dat hangt af van de expertise die jij kiest binnen BAM Wonen. Kies je voor speciale projecten, dan kun je rekenen op complexe projecten van minimaal 25 miljoen euro die midden in de stad worden gebouwd. Gaat jouw hart juist sneller kloppen van renovatie en verduurzaming? Of werk je liever mee aan verschillende nieuwbouwprojecten? Ook dan hebben we bij BAM Wonen plek voor jou!

  • Ongeacht jouw expertise kom je te werken in een projectteam waarmee je van initiatief tot en met oplevering optrekt. Zodra een project eenmaal in de uitvoering is, blijf jij namelijk betrokken. 
  • Je bent betrokken bij het maken van (na)calculaties en je neemt ook deel aan overleggen omtrent de financiële voortgang van het project. 
  • Kom je eens ergens niet uit of wil je sparren? Dan kun je altijd terecht bij een van je collega-calculators of kostendeskundigen.
Jouw werkomgeving

Je komt terecht in een van onze teams in Amsterdam, Rotterdam, Nieuwegein en Eindhoven, afhankelijk van jouw voorkeur. De collega’s binnen onze teams weten elkaar goed te vinden en er heerst een open en laagdrempelige sfeer. We werken afwisselend thuis, op kantoor en op de projectlocatie en maken, naast dat we hard werken, ook veel plezier met elkaar. 

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.

  • Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Allereerst barst je van de energie om met onze uitdagende projecten aan de slag te gaan. Uiteraard heb je uitstekend cijfermatig inzicht en werk je nauwkeurig. Je denkt in oplossingen, toont initiatief en hebt vooral veel zin om te leren. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al enige jaren werkervaring hebt; we zoeken samen een werkplek die bij jou past! 

Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde;
  • Het liefst ervaring met BIM, maar in elk geval de wil om met BIM te werken.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust! 

Gerelateerde zoekopdrachten

Calculator BouwSalaris Calculator Bouw
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in