+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wessem.

Mechanisch Monteur (Wessem) werktuigbouwkunde Wessem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE), Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Stage / Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen heeft binnen de werkplaats in Wessem een centraal magazijn welke meerdere productielocaties en de werkplaats tijdig voorziet van goederen en materialen. In onze werkplaats is ons dagelijks doel het uitvoeren van diverse werkzaamheden op mechanisch/werktuigbouwkundig vlak. Denk aan het repareren, reviseren, herstellen en aanpassen van onderdelen voor (drijvende) installaties.
We zoeken iemand die technisch is aangelegd en veilig werkt onder alle (uitdagende) omstandigheden. Gezien het werk is affiniteit met de rivier belangrijk. Een opleiding die aansluit bij de werkzaamheden is in de richting van elektrotechniek. Mocht je dat niet hebben maar wel een andere relevante opleiding en/of werkervaring in de technische richting, schroom niet. We leiden je graag op tot vakman/vrouw. We werken hard en doen het écht samen in een hecht team.

> Uitvoeren van werkzaamheden, zowel binnen de werkplaats als ter plaatse op (drijvende) installaties, op mechanisch/werktuigbouwkundig gebied aan de hand van werkopdrachten en met behulp van werkplaatsapparatuur, gereedschappen en hulpmiddelen, rekening houdend met veiligheidsmaatregelen en voorschriften.
> Maken, repareren, aanpassen, modificeren van onderdelen en delen van de installatie en bijbehorende voorzieningen zoals balken, leidingen, zeven, brekers, uitlaten, transportapparatuur, motoren, bordessen en trappen e.d.
> Mits daartoe bevoegd, fungeren als kraanmachinist voor het hijsen/transporteren van grotere/zwaardere constructies/onderdelen.
> Bereid om eventueel op één van onze (drijvende) installaties in te vallen.
> Draagt bij aan een goede collegiale samenwerking

Gevraagd

> Technisch opgeleid
> Werktuigbouwkunde
> Electrotechniek (pré)
> Accuraat, Nauwkeurig
> Teamspeler, energiek
> Bereid te leren
> Probleemoplossend vermogen
> Zelfstandig, Flexibel

Aanbod

We verwelkomen je in ons team dat zich kenmerkt als open, eerlijk, één waarop je kunt bouwen, maar waar ook ruimte is voor een (goede) grap. Daarnaast is bereidheid om af toe op de zaterdag te werken belangrijk. Uiteraard in overleg.

Ons aanbod
> COA Natte Grindbagger
> Opleidingsmogelijkheden
> Werkkleding
> Veiligheidsschoenen
> Hardwerkende collega's
> Goede sfeer!

Uren

40 uur
dagdienst van 7:00 - 16:00 uur!

Salaris

€ 2.700 - € 3.500 p/m
We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw unieke profiel, opleiding en werkervaring. Voor de functie maken we gebruik van de CAO Natte Grindbagger. Werktijden zijn van 7:00 -16:00.

Bedrijfsomschrijving

Werken bij een familiebedrijf dat al 115 jaar bestaat, kenmerkt zich onder andere in: korte lijnen, een ‘wij' gevoel door de organisatie heen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers, open communicatie en no-nonsense. Van Nieuwpoort Groep heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortel, beton- en EPS producten.

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen levert hoogwaardig zand, grind, steenslag en andere bouwgrondstoffen voor de bouw van woningen, ziekenhuizen, bruggen en wegen. Grondstoffen die worden verhandeld komen veelal uit eigen projecten, die zorgvuldig, duurzaam en met een nuttige na bestemming worden ontwikkeld en gerealiseerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in