+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wessem.

Bedieningsmans / Aandraaier baggermolen Wessem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Nieuwpoort

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons team op de Baggermolen Alexander is er een plek vrij. We zijn een hecht team dat hard werkt om op een goede manier te baggeren. We zoeken nu iemand die ons kan helpen. In deze functie doe je veel verschillende dingen. Je werkt met water en elke dag is anders. Je zorgt ervoor dat de machines goed werken en dat alles veilig is. Het is fijn als je een vaarbewijs hebt, maar dat is niet het belangrijkste. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Binnen ons team van 6 man werkzaam op de Baggermolen Alexander te Linne komt een plek vrij. Ons doel is vakkundig baggeren. Dit doen we door de drijvende verwerkingsinstallatie met een optimale voeding van ruw materiaal te voorzien. Allemaal ten behoeve van de productie van grind en zand.. We zijn op zoek naar een enthousiaste en vakkundige aandraaier van de baggermolen, ter versterking van ons team.

Houd je van een diversiteit aan werkzaamheden, word je blij van water en de rivier? Dan is deze functie wellicht wat voor jou. Geen dag is hetzelfde. Onder je werkzaamheden valt onder andere:
  • Het efficiënt opbaggeren van ruw materiaal door het bedienen van een emmerketting en het verplaatsen van de drijvende installatie
  • Het bewaken van het productie proces m.b.v. camerabeelden en, indien nodig, het tijdig ingrijpen om de veiligheid, productietempo en kwaliteit te waarborgen
  • Het bedienen van de installatie door middel van regel schakelpanelen vanuit cabines, controleren van de werking van de installatie, laad transportbanden, trechters, lieren, (tril)zeven en andere bewegende draaiende delen van de installatie
  • Het hebben van een vaarbewijs is een pluspunt, maar geen harde eis.


Gevraagd

We zoeken naar een collega met een technische achtergrond in opleiding of ervaring. Heb je nog weinig ervaring, maar wel een relevante (bijv. elektrisch of mechanisch) technische opleiding? Geen probleem; als erkend leerbedrijf leren we je graag alles. Binnen deze functie is het erg belangrijk rekening te houden met de instructies én het naleven van de veiligheidsvoorschriften. Je steekt de handen uit je mouwen en werkt graag je uren.

Aanbod

Werken bij een familiebedrijf dat al 119 jaar bestaat kenmerkt zich onder andere in:
Korte lijnen, een ‘wij'gevoel door de organisatie heen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers, open communicatie en no-nonsense. We bieden natuurlijk een marktconform salaris, afhankelijk van jouw unieke profiel, opleiding en werkervaring. Voor de functie van aandraaier op de Alexander maken we gebruik van de CAO Natte Grindbagger. We werken in een tweeploegendienst die draait van 7:00 – 18:00. Mocht je nog vragen hebben over deze unieke functie? Hier vertellen wij je uiteraard graag nog veel meer over.

Zie jij jezelf werken in de boven beschreven functie? Zin in een toekomst bij van Nieuwpoort?
Wacht niet langer, we ontvangen graag je CV en korte krachtige motivatie via:
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Wie weet ontmoet je binnenkort je nieuwe collega's!



Salaris

We verwelkomen je in ons team dat zich kenmerkt als open, eerlijk, één waarop je kunt bouwen, maar waar ook ruimte is voor een (goede) grap. We vragen af en toe beschikbaar te zijn op een zaterdag voor het uitvoeren van onderhoud.

Bedrijfsomschrijving

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen levert hoogwaardig zand, grind, steenslag en andere bouwgrondstoffen voor de bouw van woningen, ziekenhuizen, bruggen en wegen. Grondstoffen die worden verhandeld komen veelal uit eigen projecten, die zorgvuldig, duurzaam en met een nuttige na bestemming worden ontwikkeld en gerealiseerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in