+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westbeemster.
Laad meer vacatures

Procesoperator Westbeemster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze rol als Operator Kaasmakerij speel je een belangrijke rol in het bereiden en bewerken van kaas. Je werkt samen met een team van enthousiaste Kaasmakers. Het bedrijf, een boerencooperatie, is trots op hun klimaatneutrale werkomgeving en ambachtelijke werkwijze. Ze bieden een inspirerende werkplek en de kans om bij te dragen aan het maken van kwaliteitskazen. Plus, er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door opleidingen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als Operator Kaasmakerij ben je verantwoordelijk voor het bereiden en bewerken van kaaswrongel en het afvullen en transport van kaasvaten. Je draagt zorg voor de reststromen en bijproducten waarbij deze worden bewerkt, opgeslagen en afgeleverd. Je levert een grote bijdrage aan de smaak en kwaliteit van de kaas die door jouw vaardigheden wordt bepaald. Jij ziet vanuit deze rol toe op het juiste procesverloop en signaleert proces- en technische storingen.

Je komt te werken in ons team van Kaasmakers, deze enthousiaste en ondernemende collega’s hebben kwaliteit, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid op nummer één staan. Samen zorg je ervoor dat het gehele proces vlekkeloos verloopt.

 Dit ga je doen

• Je treft voorbereidingen voor de werkzaamheden bij de wrongelbereiding (wrongel is het voorstadium van kaas) en bereid de wrongel. Ontvangen van kaasmelk en zorg dragen voor het afvoeren van de weistromen naar de voorfabriek;
• Daarnaast neem je melk- en weimonsters en bepaal je de vet- en eiwitgehaltes;
• Controleer en bestuur je op de operator panels voorafgaande en tijdens de productie processen aan de hand van processpecificaties, meldingen en statussen;
• Bewaak je doseringen van de benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheid en temperatuur in de bereidingsbakken en voeg je indien nodig handmatig ingrediënten en hulpstoffen toe;
• In geval van storing weet je het proces bij te sturen door handmatige acties ter voorkomen dat er afwijkingen zijn van het product;
• Je signaleert afwijkingen en proces- of technische storingen, daarnaast los je eenvoudige storingen op en meld je complexe storingen aan leidinggevende.


Over het bedrijf

Onze klant is een kleine, toonaangevende boerencoöperatie. Klein omdat we bestaan uit een vereniging van 425 leden veehouders en de organisatie met nog geen 200 medewerkers. Toonaangevend omdat we veel successen behalen doordat we snel, wendbaar en slagvaardig zijn en altijd onze duurzame missie volgen.

Je werkt in een klimaatneutraal bedrijf. Daar zijn ze trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek. Ze maken al 120 jaar hun product op ambachtelijke wijze. We omarmen de traditie, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn.
Ze varen hun eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?


Wat wij vragen

Je beschikt over een MBO werk- & denkniveau (minimaal niveau 3) en je wilt graag een vak in de praktijk leren waarbij je mogelijk kan doorgroeien. Je bent bereid tot het werken in ploegendiensten (5-ploegen) en werkt graag in een werkomgeving waar op een duurzame manier voeding wordt geproduceerd. Daarnaast heb jij een positieve en actieve werkhouding en je wilt je graag voor 100% inzetten om samen te werken aan de kwaliteitskazen die wij maken. Eigen vervoer is i.v.m. de ligging noodzakelijk.


Wat wij bieden

Werken bij ons betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster op maar 20 minuten rijden van Amsterdam. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega's maak je de lekkerste kaas en onderscheidende ingrediënten voor de foodindustrie. Hier werken betekent werken in een team binnen een cultuur waar kwaliteit, bevlogenheid, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid volop aanwezig zijn. Om te blijven leren bieden we opleidingen zodat je jouw vaardigheden en kennis kunt uitbreiden. Natuurlijk past hierbij een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in