+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westervoort.
Laad meer vacatures

Accountmanager Recycling & Inzameling Westervoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

I-recruiting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze rol als Accountmanager bij de Putman Groep werk je aan het uitbreiden en onderhouden van klantrelaties in de afvalinzamelingssector. Je adviseert klanten over afvalverwerking en zorgt voor duurzame oplossingen. Je bent als het ware je eigen baas en bouwt aan langdurige samenwerkingen. Deze functie biedt de kans om in een hechte organisatie te werken, waar je direct rapporteert aan de Directeur Recycling en Inzameling. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de groeiambitie van het familiebedrijf, de Putman Groep in Westervoort, zoeken wij een gedreven

Accountmanager Recycling en Inzameling

Als Accountmanager bij Putman ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van de klanten in de regio op het gebied van afvalinzameling. De doelstelling is om een succesvolle en langdurige samenwerking met klanten aan te gaan en te onderhouden.

In deze concurrerende markt sta jij je “mannetje” en je voelt je als een eigen ondernemer in jouw gebied. In deze platte organisatie met korte lijntjes rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Recycling en Inzameling.

Je komt rechtstreeks in dienst bij de Putman groep. I-recruiting ondersteunt Putman bij het vinden van geschikte kandidaten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

  • Uitbouwen en onderhouden van het nieuwe en bestaande relatienetwerk;
  • Adviseren van klanten op het gebied van containers, scheiding van afvalstromen en zorgen dat een duurzame oplossing wordt geboden;
  • Behalen van de commerciële doelstellingen;
  • Vastleggen klantcontacten en afspraken, alsmede afwikkeling van eventuele klachten;
  • Signaleren en zorgen voor tijdige follow-ups van offertes e.d.


Gevraagd

Wat vragen zij?

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare saleservaring, bij voorkeur Business-to-Business;
  • Goede communicatieve vaardigheden en doortastendheid;
  • Het behalen van de bedrijfsdoelstellingen;
  • Proactief en gestructureerd werken;
  • In het bezit zijn van een B-rijbewijs;
  • Woonachtig in de regio.

Over de Putman Groep

Het bedrijf waar je gaat werken is de Putman Groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van primaire en secundaire (bouw)grondstoffen. Putman doet dit door het recyclen en inzamelen van bouw- en sloopafval. Met ongeveer 70 werknemers, verspreid over 2 vestigingen in Nederland en Duitsland, vormt de onderneming een hecht team. Bij de Putman Groep staan medewerkers bekend om hun open houding en sterke ondernemersgeest. Betrokkenheid en integriteit vormen de basis van hun handelen. Je komt te werken in een organisatie die gelooft in het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van eigen prestaties.

Wat bieden zij?
Een uitdagende functie met een passende beloning in een enthousiast en betrokken team bij een ambitieus familiebedrijf. Een auto van de zaak behoort tot de arbeidsvoorwaarden. Wil je meer weten over de functie of over het familiebedrijf? Stuur ons een bericht!

Enthousiast geworden?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt jouw motivatie en cv versturen via de sollicitatieknop. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op!

De Putman Groep heeft het recruitment proces exclusief uitbesteed aan I-recruiting. Dat betekent dat het eerste telefonische contact met een recruiter van I-recruiting zal zijn. Indien je enthousiast bent en in het functieprofiel past, wordt jouw CV (inclusief gespreksverslag) doorgestuurd naar de Putman Groep. Zij zullen eventuele vervolggesprekken met je voeren en bij de juiste match treed je direct bij hen in dienst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in