+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westzaan.

Pakketbezorger PostNL Westzaan

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Elke dag mensen blij maken door pakketten te bezorgen? Als pakketbezorger ben je het gezicht van het bedrijf. Je begint met het laden van goederen, zorgt dat alles veilig is en gaat dan op pad. Je rijdt je route, levert pakketten af en zorgt dat klanten tevreden zijn. Je werkt met een inwerktraject en kunt doorgroeien. Je krijgt een eerlijk salaris en kunt extra certificaten halen. We investeren in jouw toekomst. Klaar om mensen blij te maken en kansen te grijpen? Kom erbij en JOIN THE FORCE! Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij elke dag mensen blij maken? Als pakketbezorger sta jij bij mensen voor de deur die reikhalzend naar jou uitkijken, en meer specifiek nog: naar het pakket dat jij komt afleveren! Je bent dus een graag geziene gast!


WAT GA JE DOEN?

Jij bent als pakketbezorger het visitekaartje van het bedrijf: dagelijks sta jij in de voordeur en op de drempel van jouw klanten.

Jouw dag start dus vanzelfsprekend met het laden van de goederen. Jij zorgt dat dit goed gebeurt zodat je veilig op weg kunt. Vervolgens start je je voertuig en ga je op weg.

Je hebt een route en de planning voor de dag. Eén voor één rijd je de adressen af. Een tevreden klant die zijn product in goede orde ontvangen heeft? Nice, daarvan krijg jij een glimlach op je gezicht! Een hele verantwoordelijkheid maar dat is aan jou wel besteedt. Ook belangrijk: dagelijks check je jouw voertuig; Jij weet als geen ander wanneer je voertuig een onderhoudsbeurt nodig heeft.

De functie in het kort:

  • Je start met een inwerktraject, hierbij gaat een coach met je mee. Je start met 40 tot 50 pakketten en in de loop van de tijd breidt dit zich uit met 100 tot 120 pakketten.
  • Je start je dag in de regel om 07:00 maar het kan voorkomen dat je later begint i.v.m. retourpakketten en dan doorwerkt tot 22:00.
  • Fulltime en Parttime werken is mogelijk - wel liefst minimaal 3 dagen in de week.
WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een geldig B-rijbewijs;
  • Een goede babbel met de klant;
  • Een VOG aanvragen is geen enkel probleem voor jou;
  • Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een (h)eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, maar dat is logisch. Belangrijker zijn de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, want als jij de ambitie hebt dan liggen er kansen! Via onze eigen Academy behaal je extra certificaten of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in