+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wezep.
Laad meer vacatures

Bijbaan op zaterdag bij Plukon Wezep Wezep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Plukon ga je aan de slag met het vullen van schappen in de supermarkt met heerlijke maaltijden en kipproducten. Je werkt op verschillende afdelingen en doet verschillende taken, zoals inpakken en maaltijden maken. Samen met je team zorg je voor een goed proces. Er is altijd muziek op de werkvloer wat zorgt voor een leuke sfeer. In de pauze kun je genieten van betaalbare maaltijden in de kantine. Als extraatje is er de kans om door te groeien naar assistent teamleider en op een vast contract. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ga jij ervoor zorgen dat de schappen van de supermarkt goed gevuld zijn met de meest heerlijke stoommaaltijden, maaltijdsalades en kipproducten? Ga dan aan de slag bij Plukon! Je werkdag begint en nadat je je hebt omgekleed, groet je collega’s op weg naar je daadwerkelijke werkplek. Van Timing hoor je van te voren op welke afdeling je bent ingepland, zodat je weet waar je heen mag. Samen met je collega’s zorg jij voor het goed verlopen van het proces aan de productielijn. Als productiemedewerker bij Plukon kan je op de afdelingen Low Care en High Risk werken en bij verschillende werkzaamheden ingezet worden. Hierbij kan je denken aan inpakwerkzaamheden, maaltijden wegen, kip op schalen leggen of salades maken. Natuurlijk werk je samen met jouw collega's en help jij ze indien nodig. Ondertussen praat je gezellig bij met je buurman/buurvrouw die naast je op de productielijn staat. Ook is er muziek op de werkvloer wat voor een extra leuke werksfeer zorgt. Werken in het weekend is bij Plukon altijd volop gezelligheid! In de pauze kun je terecht in de kantine. Voor een vrij toegankelijke prijs kun je maaltijdsalades van Plukon kopen of een heerlijk vers belegd broodje. We hebben dagelijks wat anders liggen in de kantine, dus lekker gevarieerd!

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij inzetbaar op zaterdag, vakanties en op feestdagen? Reageer dan vandaag nog! Wij bieden een leuke en zeer afwisselende functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband, voor langere tijd kunt werken. Voor deze functie geldt, ongeacht je leeftijd, een startsalaris van €13.27 bruto per uur. Lekker bijverdienen dus! De auto en fiets kun je voor de deur parkeren, ideaal toch? Werken bij Plukon betekent: handige voordeeltjes en leuke extra’s, onder andere: - Wekelijkse uitbetaling van jouw loon - Lekkere en betaalbare maaltijden in de kantine - Reiskostenvergoeding vanaf 10km - Doorgroeimogelijkheden naar assistent teamleider en kans op een vast contract!!

Wij vragen:

Wat vragen wij van jou als productiemedewerker bij Plukon? - Je bent op zaterdag en tijdens vakanties inzetbaar. - Je bent flexibel en bereid om over te werken als dit nodig is in drukke tijden;
- Je vindt het niet erg om in een frisse omgeving te werken;
- Je bent een echte aanpakker en werkt secuur;
- Je bent beschikbaar vanaf 07.00 uur;
- Je bent woonachtig in de directe omgeving van Wezep en/of in het bezit van eigen vervoer (dit i.v.m. start en eindtijden bij Plukon).

Waar ga je werken:

Plukon Food Group is een bedrijf dat supermarkten en groothandels bedient met een breed aanbod van kipproducten. Zij produceren de lekkerste kipproducten, wokgerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades. Deze worden rechtstreeks vervoerd naar supermarkten en groothandels. In Europa Is Plukon één van de grootste spelers op de markt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in