+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Content Marketeer | horecabranche Wierden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HC Horecagroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een creatieve Content Marketeer die van afwisseling houdt. In deze functie werk je voor 8 horecazaken. Je maakt niet alleen mooie menukaarten, maar ook foto’s en video’s van gerechten. Elke dag is anders. Je werkt in een team van 5 op kantoor en samen zorgen jullie voor de marketing. Je krijgt de kans om veel te leren en je eigen ideeën in te brengen. Dit is jouw kans om te laten zien hoe goed je bent in wat je doet! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Content Marketeer bij HC Horecagroep
Ben jij de creatieve duizendpoot die overzicht houdt wanneer het druk wordt? Dan hebben wij een hele leuke functie voor je! Wij zoeken een creatieve content marketeer die weet van aanpakken en houdt van content creatie in de breedste zin van het woord. Jij krijgt energie van het maken van de mooiste menukaarten, het bijhouden van de social media accounts, de leukste promotiematerialen en het maken van foto’s en video’s van de lekkerste gerechten voor wél 8 horecazaken.

Over HC Horecagroep
HC Horecagroep heeft 8 horecazaken in omgeving Twente, van een cocktailbar tot een luxe restaurant en binnenkort de leukste bar in de omgeving die we midden mei gaan openen.. maar daarover later meer. Met ruim 180 werknemers op de werkvloer en 5 collega’s bij jou op kantoor is er meer dan genoeg te beleven. Zo regelen wij vanaf kantoor alle financiën, HR-zaken en marketing.

Hoe jouw werkdagen eruitzien
Je werkt binnen een dynamische branche, waarbij geen dag hetzelfde is. Waar je de ene dag bezig bent met het bedenken van leuke social media posts, ben je de andere dag weer bezig met het ontwerpen van de nieuwste menukaart en een dag daarna druk met het maken van foto’s en video’s voor onze socials. Wie weet openen we binnenkort nóg wel een zaak, waarbij jij mag helpen met het bedenken en ontwerpen van het nieuwe logo en het opzetten van de website.

Dit breng je mee
Jij regelt alles omtrent marketing. Het is dan ook belangrijk dat je zelfstandig bent en het werk ziet liggen. Daarnaast ben je natuurlijk creatief en zien we graag dat je gestructureerd kan werken en weet waar prioriteiten liggen. Daarnaast heb je:
  • een relevante MBO of HBO opleiding
  • affiniteit met de horecasector
  • ervaring met de Adobe programma’s, voornamelijk InDesign, Photoshop en Lightroom.
  • ervaring met Canva
  • een vlotte pen voor het schrijven van de leukste teksten
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • creatief denkvermogen en een scherp ook voor detail
Wat krijg jij van ons
Naast een leuke en uitdagende baan krijg jij natuurlijk meer van ons! Binnen de dynamische horecaomgeving krijg jij van ons de kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en je stempel te drukken op de branding van onze zaken. Daarnaast krijg jij een goed brutosalaris tussen de €2298,- en €3100,- per maand (op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring), 8% vakantiegeld en natuurlijk je welverdiende vakantiedagen om uit te rusten!

Gaan met die baan!

Ben je enthousiast geworden en klaar voor deze uitdaging? Leuk! We ontmoeten je graag op ons kantoor in Wierden. Stuur je CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan spreken we elkaar snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in