+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wieringerwerf.

Verzekeringsadviseur - Wieringerwerf Wieringerwerf

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.907 p/m
  • 13e maand, Winstdeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een verzekeringsadviseur die echt om klanten geeft. In deze functie help je mensen met hun verzekeringen in een gezellig team. Je werkt afwisselend: de ene keer geef je advies, de andere keer help je bij het aanpassen van gegevens. Elke dag is anders, maar het persoonlijke contact met klanten maakt het werk leuk. Bij ons krijg je een fijne werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen. Ook krijg je korting op je verzekeringen en een reiskostenvergoeding. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wie ben jij

Een klant die met een grote brandschade te maken heeft gehad, bel je een week later nog eens op, om te vragen hoe het met hem gaat. Is een klant oma geworden? Als je haar een half jaar later weer ziet, informeer je even naar haar kleinkind. Dit doe je niet omdat het zo in je werkinstructie staat, maar omdat je nu eenmaal zo bent.  Als een klant vijf minuten voor de officiële openingstijd voor de deur staat, dan doe jij de deur vast open. Moeilijke dingen gemakkelijk uitleggen, desnoods drie keer, vind je het leukste dat er is.

Ben jij dit? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!

Wat moet je kunnen?

  • Je kunt goed luisteren, duidelijk uitleggen, je bent flexibel ingesteld en neemt graag initiatief. Daarnaast is samenwerken met collega’s vanzelfsprekend voor jou;
  • Je bent proactief en ondernemend ingesteld, ziet snel nieuwe kansen en staat open voor veranderingen;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van de targets;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau (niveau 4) en bij voorkeur een diploma in een commerciële of economische richting behaald;
  • Je hebt in ieder geval de diploma’s WFT basis en WFT schade particulier. WFT vermogen is een pré.
Wat ga je doen

Wat ga je doen?
Je werkplek wordt onze winkel in Wieringerwerf. Samen met je 3 collega verzekeringsadviseurs ben jij het visitekaartje van deze winkel. Het is een winkel waar klanten in en uit lopen. De ene klant wil graag uitgebreid advies over zijn complete verzekeringspakket, de ander wil alleen een bankrekeningnummer aanpassen, terwijl de derde stoom wil afblazen over de schade die hij heeft geleden. Je beantwoordt vragen over nieuwe verzekeringen, brengt offertes uit, voert wijzigingen door, meldt schades of je belt klanten om ze uit te nodigen voor een adviesgesprek. Geen dag is hetzelfde. En dat is wat onze adviseurs het leukst vinden aan hun werk. Net als het persoonlijke contact met klanten.


Wat wij bieden
Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie binnen een stabiel en gezond bedrijf dat goed voor haar mensen zorgt, voor minimaal 24 uur per week.

Hieronder vind je een korte opsomming van onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden.
Wat wij nog meer te bieden hebben, bespreken wij graag met jou in een persoonlijk gesprek:
  • Het belangrijkste, bij Univé vind je een samenwerking met gezellige en gedreven collega’s;
  • Je mag van ons een fijne en veilige werkomgeving verwachten. Niet voor niets zijn wij ‘Great Place To Work’ gecertificeerd!;
  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 3.907,-  bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Je ontvangt een 13e maand;
  • Bij positieve bedrijfsresultaten ontvang je een extra jaarlijkse winstuitkering, bovenop je 13e maand;
  • Zelfontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt daarom van ons jaarlijks een duurzaam inzetbaarheidsbudget en toegang tot meer dan 120 trainingen via GoodHabitz zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Je ontvangt reiskosten voor de dagen die je op kantoor werkt en een thuiswerkvergoeding voor de dagen die je thuiswerkt;
  • Je ontvangt uiteraard een korting op je verzekeringen die je via Univé afsluit.
Wie wij zijn
Over Univé
Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. 

Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dicht bij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken?

Univé Noord-Holland is één van de acht Regionale Univé’s. Met een werkgebied dat zich uitstrekt van Den Helder tot het noordelijke deel van het Groene Hart én Zwolle. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd iemand van Univé in de buurt, fysiek in één van onze twaalf advieswinkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Mooi toch? Onze circa 170 particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard van ongeveer 80 collega’s als het gaat om financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Overige informatie

Enthousiast?
Reageer dan via de button 'Solliciteer'. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Samantha van der Schaar (Cöordinator Wieringerwerf). Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-51778352.

Bekijk deze vacature ook op onze nieuwe vacaturewebsite en maak gebruik van de nieuwe functie om via What'sapp een bericht of een vraag te sturen. Verzekeringsadviseur Winkel Wieringerwerf | Univé Noord-Holland (unive-noordholland)

Bijzonderheden
Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in