+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

Junior Service Monteur Pomptechniek Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.600 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als junior service monteur pomptechniek en laat je opleiden terwijl je een leuke baan met veel vrijheid hebt. Dit werk is belangrijk, maar ook afwisselend. Je krijgt een zeer goed uitgeruste werkbus en alle benodigde beschermingsmiddelen. Plus, elke vrijdag is er een gezellige borrel met onbeperkt bitterballen! Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Deze vacature wordt ingevuld zonder tussenkomst van een bureau. Je komt rechtstreeks en direct in dienst van Modderkolk Projects & Maintenance.

Wil jij:

  • Veel vrijheid in je werk;
  • Je vrachtwagenrijbewijs halen of E achter B op onze kosten
  • Een mbo opleiding volgen richting elektrotechniek

Lees dan snel verder...

Wil jij werken en opgeleid worden richting elektrotechniek, maar tegelijkertijd een leuke baan met veel vrijheid? Dan zoeken we jou! De afdeling "Stedelijk Waterbeheer" bij Modderkolk is verantwoordelijk voor het onderhoud van 2500 mini-gemalen binnen verschillende gemeenten in het buitengebied rond Nijmegen. Ben je graag buiten aan het werk en graag alleen op pad? Dan is dit dé baan voor jou!

Als junior service monteur pomptechniek in Wijchen leiden we je zelf op. Dit start met het halen van je vrachtwagen of "E achter B" rijbewijs op onze kosten. Daarnaast volg je een interne mbo opleiding elektrotechniek in samenwerking met het Koning Willem 1 college in 's-Hertogenbosch.

Wat is een mini-gemaal?

Een mini-gemaal vind je in het buitengebied waar huizen verder weg liggen van het riool in de stad. Omdat afvalwater een lange weg of moet leggen zijn er pompsystemen aangebracht om er voor te zorgen dat deze niet vol blijven staan en al het water netjes wordt afgevoerd. Een vrij eenvoudig systeem wat jaarlijks gecontroleerd en onderhouden dient te worden.

Wat ga je doen?

Per dag bezoek je 4 tot 10 mini-gemalen. Sommige zijn makkelijk toegankelijk en andere liggen wat verder uit elkaar of zijn wat moeilijker te bereiken. Hier wordt in de planning natuurlijk rekening mee gehouden.

De pomp in het gemaal haal je eenvoudig omhoog, omdat deze vast zit aan een geleider. Dit doe je handmatig. Voor zwaardere pompen heb je een takelsysteem bij je. Eenmaal omhoog spuit je deze schoon met hoge druk, verricht je wat elektrotechnische metingen en controleer je de verdere werking volgens een vaste procedure. Je bevindingen leg je vast op de tablet die je van ons meekrijgt.

Is werken aan deze gemalen vies?

Afvalwater ruikt niet naar bloemetjes. Daar kunnen we duidelijk over zijn. Maar je systemen zijn zo in elkaar gezet dat je ze eenvoudig omhoog kunt halen en met hoge druk af kunt spuiten. Natuurlijk krijg je een zeer goed uitgeruste werkbus van ons mee waarin alle benodigde beschermingsmiddelen aanwezig zijn en waarin je ook je handen kunt wassen. Zo kun jij op een veilige en hygiënische manier je werk uitvoeren.

Wat maakt deze baan zo leuk en afwisselend?

Als junior service monteur pomptechniek in Wijchen is geen dag hetzelfde. Deze pompen staan vaak op privé terrein van particulieren of bedrijven. Je hebt dus veel contact met mensen. Je bent elke dag lekker buiten aan het werk en je hebt veel vrijheid. Daarnaast heb je 1 x per 7 weken een week storingsdienst. Ook al werk je in je eentje, je hebt natuurlijk wel collega's die je elke ochtend ziet en ook weer bij terugkomst op het bedrijf. Daarnaast drinken we elke vrijdag samen een biertje (of wat anders) met onbeperkte bitterballen.



Gevraagd

Als junior service monteur pomptechniek in Wijchen heb je vaak te maken met particulieren. Je voert een groot deel van je werk uit op hun grond. We vinden het belangrijk dat je op een fijne en positieve manier met mensen om kunt gaan. Jij bent immers het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt technisch inzicht en bent geboren met twee rechterhanden. Ook wil je jezelf graag verder ontwikkelen door het volgen van opleiding en training. Kort samengevat:

  • Je bent minimaal in het bezit van een rijbewijs B
  • Je kunt goed met mensen omgaan;
  • Je bent handig van nature en hebt een goed technisch inzicht;
  • Je ontwikkelt jezelf graag verder in de techniek.

We vinden wie je bent als persoon belangrijker dan je vooropleiding, maar technisch inzicht is wel een vereiste.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als junior service monteur pomptechniek in Wijchen werk je bij een bedrijf waar mensen nog echt de waardering krijgen voor het werk dat ze doen. Je komt te werken in een leuk en betrokken team van servicemonteurs op de afdeling Stedelijk waterbeheer. Hoewel je niet de hele dag met je collega's samenwerkt is er onderling wel veel contact en kun je altijd iemand bellen voor raad en daad bij technische uitdagingen die je in het veld tegenkomt. Daarnaast krijg je natuurlijk een aantal hele mooie voorwaarden zoals:

  • Een mooi maandsalaris tussen de €2000,00 en €2600,00 bruto per maand;
  • 8% afvalwater toeslag;
  • 38 vrije dagen die je vrij kunt besteden;
  • Rijbewijs E achter B of C (vrachtwagenrijbewijs) op onze kosten;
  • mbo-opleiding richting elektrotechniek (op onze kosten);
  • Reiskosten vergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
  • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
  • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in