+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

BIM Modelleur Werkvoorbereider Nieuwbouw Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.860 - € 4.250 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een groeiend bedrijf zoeken we een werkvoorbereider die met tekenwerk begint en later meer taken kan oppakken. Ervaring met Autocad of Revit is belangrijk. Of je nu net begint of al ervaring hebt, bij ons is er plek. Het werk is heel speciaal en elke dag anders. Je kunt zelf je planning maken en aan je ontwikkeling werken. Dit is je kans om een expert te worden in een unieke sector. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een mooie groeiende specialistische bouwer ben ik opzoek naar een werkvoorbereider, wie zich vooral gaat bezighouden met tekenen in de begin periode. Naar mate de tijd vordert en je hebt de ambitie om je takenpakket te vergroten, is dit allemaal mogelijk. Als je ervaring hebt met autocad, dan wel niet Revit is deze vacature jou op je lijf geschreven. Het maakt niet uit of je nieuw in de bouw wereld bent of al jaren meedraait, bij deze isolatie systeembouwer. Doordat dit werk zo specialistisch is, is geen dag hetzelfde. In deze technische rol, heb je de vrijheid om eigen planningen te maken en je eigen ontwikkelplan uit te stippelen. Wordt jij de nieuwe bouw expert in deze specialistische tak?



Gevraagd

Het gaat er bij deze mooie organisatie vooral om wie jij bent en wat jou drijft. Zij zijn van mening dat wanneer de wil er is, de rest vanzelf komt. Natuurlijk is nodige kennis over de bouw wel van belang, daarom wordt er ook een basis verwacht in de vorm van een MBO of HBO Bouwkunde/Interieurbouw diploma. Daarnaast wordt er enige kennis van AutoCAD verwacht, Revit zou het mooiste zijn en moet je een frisse wind brengen in dit informele bedrijf, waarbij iedereen elkaar wil ondersteunen en adviseren.



Aanbod

Bij deze specialistische bouwer mag je rekenen op:

  • Een salaris tussen de €3.860 en €4.250 o.b.v. kennis en ervaring (excl. reiskoten).
  • 25 Vakantiedagen en 15 ADV dagen.
  • BPF Bouw Pensioen.
  • Een mooi ontwikkelplan.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding waar nodig.
  • Doorgroeimogelijkheden.


Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in een hecht team waarbij een goede werksfeer enorm belangrijk is. Samen en met elkaar het niveau omhoog tillen, de beste in je vakgebied willen zijn maar toch ook lekker nuchter blijven. In deze organisatie heerst er een informele sfeer, waar de lijntjes kort zijn. Ze hebben ongeveer 30 tot 50 mensen in dienst, zowel binnen als buiten. Mocht je geïnteresseerd zijn of meer willen weten over deze vacature? Dan breng ik je graag in contact met deze werkgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in