+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijster.

Teamleider productie, Wijster Wijster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij een essentiële rol spelen als Teamleider Productie en de drijvende kracht worden achter ons Productie Management?

Bij ons in Wijster, waar we niet alleen grenzen verleggen maar ook snel groeien, verwelkomen we een leider die gedijt in een dynamische omgeving en zich inzet voor het verbeteren van processen en het waarborgen van kwaliteit.

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coördineren en beheren van onze productieafdeling. Je leidt ons productieteam, ondersteunt en motiveert operators in hun dagelijkse taken, en bewaakt de voortgang van de productie en een soepele overdracht tussen ploegen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om een efficiënte productie te garanderen, past planningen aan en initieert verbeteringsmaatregelen in processen.

Je draagt bij aan het verbeteren en handhaven van werkprocedures en procesinstellingen, coördineert storingen en schoonmaakprocedures volgens voorschriften, en voert kwaliteitscontroles uit om de productkwaliteit te waarborgen.

Als leidinggevende voer je regelmatig gesprekken met medewerkers over hun voortgang en stimuleer je hun ontwikkeling. Je bent een voorbeeld voor goed communicatie, motivatie en teamwork.

Je werkt in een 4-ploegendienst, gemiddeld 36 uur per week in een cyclus van 4 weken, met elke zondag vrij. In 3 van de 4 weken werk je 4 dagen, de andere week werk je 6 dagen.

Waar ga je werken?

Het bedrijf in Wijster ontwikkelt en levert hoogwaardige eiwitrijke grondstoffen en vetten voor de diervoederindustrie, meststoffen en biodiesel. Ze willen de nummer één leverancier worden van niveau 3 eiwitten en vetten van pluimvee. Maar dat kunnen ze niet alleen: ze hebben teamspelers nodig die net zo ambitieus en gemotiveerd zijn als jij!

In het bedrijf wordt elke dag een ploeg samengesteld die nauw samenwerkt om de beste resultaten te behalen. Hier kun je echt invloed hebben en een belangrijke rol spelen in hun streven naar kwaliteit en groei. Ze waarderen gedrevenheid, ambitie en de wil om te groeien - eigenschappen die ze in al hun medewerkers koesteren.

Wat vragen wij?

  • VAPRO-B of vergelijkbare opleiding
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van HACCP en voedselveiligheid
  • Dynamisch, proactief en uitstekende leiderschapskwaliteiten om een team te motiveren en te sturen

Wat kun je verwachten?

  • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling
  • Een kans om impact te maken in een snel evoluerend bedrijf
  • Een gemotiveerd team dat samenwerkt aan gemeenschappelijke doelen
  • Direct een contract bij ons bedrijf

Wil jij de motor zijn achter onze productieafdeling en een essentiële rol spelen in het streven naar productie-excellentie? Grijp dan nu je kans en reageer vóór 28 april. Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Heb je vragen over deze vacature?

Bel dan naar Linda op 0528-273633.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in