+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijster.
Laad meer vacatures

Junior Operator Recycling Wijster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vapro Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.223 p/m
  • Opleidingsbudget, Ploegentoeslag, Tekenbonus

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om als operator een belangrijke rol te spelen in het verbeteren van de circulaire economie. Je zorgt voor het bewaken en verbeteren van het productieproces. Als beloning bieden we niet alleen een goed salaris en ploegentoeslag, maar ook kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Plus, speciale extra's zoals een startbonus, opleidingsbudget en meer. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken
Jij speelt een sleutelrol met verantwoordelijkheid, hebt een scherp oog voor kwaliteit en een sterke toewijding aan veiligheid en milieu. Samen laten we onze stempel achter op de circulaire economie, energietransitie en klimaatverandering.

Wat ga je doen?

Stort je in het avontuur als operator in ons bruisende team, waar je actief betrokken bent in een 5-ploegendienst om granulaten te optimaliseren. Jouw cruciale rol houdt in dat je het productieproces bewaakt, controleert en analyseert, waarbij je indien nodig bijstuurt voor een perfect eindproduct. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor eerstelijns onderhoud en bereid je revisie- en onderhoudswerkzaamheden volgens de principes van LOTOTO voor. Met jouw focus op efficiëntie en veiligheid draag je bij aan het minimaliseren van rendementsverlies door storingen. Deelname aan de BHV-organisatie is ook een integraal onderdeel van jouw rol, waarvoor je klaarstaat om de benodigde opleidingen te volgen. Grijp deze kans en word een onmisbare schakel in ons team!


Wat Vapro Recruitment jou biedt

Bij deze organisatie word je uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen als procesoperator en persoon. De functie zal worden beloond met een bruto maandsalaris, passend bij je kennis, opleiding en werkervaring, tot €3785,- bruto per maand. Je zult gaan werken in een 5 ploegendienst waarbij je een toeslag ontvangt van 28%

  • Afhankelijk van achtergrond en opleiding zal je worden ingeschaald  (min. € 2500,- / max. € 3223,-) van de cao GEO.
  • Ploegentoeslag in 5 ploegen van 28%
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen inzicht kunt besteden.
  • Jaarlijkse resultaatafhankelijke uitkering, afhankelijk van de mate van realisatie van ondernemingsdoelstellingen.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden met de vrijheid om jezelf verder te brengen, ondersteund door de interne academy met relevante e-learnings.
  • Goed pensioen voor een zeker toekomstperspectief.

Daarnaast als jij bij ons aan de slag gaat kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief!

  • Startbonus van €1.250 bruto na einde proeftijd. Deze bonus wordt uitbetaald na twee maanden dienstverband*
  • €4.500,- opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
  • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten.
  • Gratis nieuwste model iPhone na detacheringperiode. En we delen nog meer uit.
  • Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van €500,-
Wat vragen wij van jou?

Droom je ervan om een operator te worden? Voor deze positie is een afgeronde operator B of AOT opleiding, of een vergelijkbare opleiding, een must. We verwachten dat je enthousiast bent om aanvullende opleidingen te volgen en al over een VCA diploma beschikt. Als je al wat ervaring hebt in de procesindustrie, is dat een pluspunt. De uitdaging? Werken in een volcontinurooster, met name in een 5-ploegendienst. Grijp deze kans om je carrière te starten en schitter als operator!


Over het bedrijf

Als Operator PRP speel je een cruciale rol bij het optimaliseren van de installatie, waarbij je samen met je team direct bijdraagt aan de circulaire economie. Op diverse locaties verspreid over Nederland werken we met zo'n 800 collega's aan het transformeren van afval naar waardevolle grondstoffen. De nadruk op samenwerking en een positieve werkomgeving maakt het werken hier aantrekkelijk, waarbij we continu streven naar groei en ontwikkeling. 

Bij VAPRO Recruitment staan we klaar voor jou, de nieuwe generatie professionals. We zijn geen voorstander van massa-aanwervingen voor tijdelijke posities; als je met ons samenwerkt, krijg je een structurele en cruciale rol in de procesindustrie. Wij leveren hoogopgeleide vakmensen af, en zelfs als je nog geen VAPRO-diploma hebt, kunnen we je kosteloos opleiden op niveau A, B, of zelfs C! Als we een geschikte baan voor je vinden, bieden we je een detachering van anderhalf jaar aan. Na deze periode, als er een wederzijdse klik is, kun je in dienst treden bij de opdrachtgever. Wij zijn de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. En we zijn er altijd om je te voorzien van advies en ondersteuning om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in