+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winkel.
Laad meer vacatures

Allround Schilder Winkel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je een ervaren Allround Schilder? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ons krijg je de kans om aan uiteenlopende projecten te werken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten, waaronder ook monumentale panden. Als lid van de Faber Familie zul je je meteen welkom voelen, en we bieden ruime ondersteuning en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.


Ben jij het?

Voor de functie van Allround Schilder zijn we op zoek naar iemand met aanzienlijke ervaring in de schildersbranche en de bereidheid om verschillende taken uit te voeren, waaronder stuc-, behang- en spuitwerk. Het is van cruciaal belang dat je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt, aangezien je regelmatig samenwerkt met collega's en soms zelfstandig aan projecten werkt.


Wat wij bieden

Bij ons bieden we een aantrekkelijk instapsalaris tussen €2500,- en €3500,- bruto per maand, gebaseerd op je ervaring. Vanaf de eerste werkdag bouw je pensioenrechten op en heb je de keuze tussen het Stipp- of Bpf-pensioen. Door je vakmanschap te laten zien, maak je zelfs kans op een vast dienstverband. Elk jaar krijg je de gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen om je schildervaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien spaar je bij ons punten waarmee je kunt genieten van leuke uitjes en nieuwe gereedschappen. We tonen onze waardering voor jouw inzet met een jaarlijks kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op het werk.


Waar jij werkt

Sinds de oprichting in 2006 door twee broers zijn we uitgegroeid tot een van de meest gastvrije schildersbedrijven in de omgeving. Bij ons draait het niet alleen om toewijding en hard werken, maar ook om plezier hebben. Ons bedrijf creëert een warme en gastvrije sfeer en we staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw persoonlijke groei als schilder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in