+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Glaszetter Winschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BUZ Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren glaszetter en wil je werken bij een bedrijf dat zich richt op vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Onze opdrachtgever is een ervaren specialist in vastgoedonderhoud en hecht veel waarde aan resultaat, kwaliteit en duurzaamheid. Ze hebben jarenlange samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers en leveranciers en streven naar langdurige relaties.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben jij die ervaren glaszetter die wij zoeken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren en deel uit te maken van dit mooie bedrijf.
Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren glaszetter die graag zijn professionaliteit verder wil ontwikkelen in een gezellige en informele sfeer. Je gaat aan de slag bij een bedrijf met visie en zicht op de toekomst, waar vakmanschap en teamgeest belangrijke waarden zijn.

Als glaszetter ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van verschillende soorten glas, zoals enkel- en dubbelglas, veiligheidsglas en isolatieglas. Je werkt zowel bij particulieren als bij bedrijven en instellingen, zoals woningcorporaties, adviesbureaus, zorginstellingen, gemeenten, scholen, aannemers, vve's en vastgoedbeheerders.


Wie zoeken wij?
  • Je bent de glaszetter die elk soort glas perfect kan plaatsen, zowel binnen als buiten, op de begane grond of op de verdiepingen, met behulp van steigers, glaskranen en / of hoogwerkers.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.
Wat bieden wij jou?
  • Naast afwisselend werk, bieden wij een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je professionaliteit verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een gezellig en professioneel team.

Wat doen we bij BUZ personeelsdiensten?
BUZ Personeelsdiensten is een no-nonsense uitzendbureau, werving- en selectiebureau. Of u nou werkgever bent of werkzoekend, u kent onze intermediairs en zij kennen u. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar, weten waar we over praten, zetten ons met hart en ziel voor u in en vertellen u hoe het zit, helder en transparant. Afspraak is afspraak, want onze relaties moeten op ons kunnen bouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in