+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winschoten.

Ervaren Heftruckchauffeur in de omgeving van Winschoten Winschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.300 - € 2.601 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij de max verstappen onder de heftruckchauffeurs en heb jij een ruimtelijk inzicht waar je u tegen zegt? Woon jij in de omgeving van Winschoten en ben jij ook nog eens fulltime beschikbaar? Lees dan vooral verder.

Voor een bedrijf in de omgeving van Winschoten zijn wij opzoek naar een ervaren heftruckchauffeur. In deze functie wordt er van jou verwacht dat jij een actieve bijdrage levert aan de logistieke processen binnen het bedrijf. Met behulp van de heftruck zorg jij dat producten op de juiste wijze worden vervoerd en opgeslagen in het magazijn. Je bevoorraad de vrachtwagen en ondersteund bij het laden en lossen. Daarnaast zorg jij dat grondstoffen voor de machine worden aangeleverd bij de productiehal, zodat jouw collega’s altijd voldoende voorraad hebben om hun machines mee te vullen. Jij gaat verantwoordelijk te werk en houdt altijd de veiligheidsvoorschriften op de werkvloer in acht. Het bedrijf werkt met een absolute levertijdgarantie waarbij bestelde producten nog dezelfde dag de deur uit gaan. Dat betekend dus flink aanpakken, jij hoeft je in ieder geval nooit te vervelen.

Je gaat voor 40 uur per week aan de slag voor een gemoderniseerd familie bedrijf. Binnen het bedrijf wordt veelal gewerkt met computer gestuurde machines. Dit is terug te zien of de productie afdeling, maar ook binnen de logistieke afdeling. Je kunt zowel in 2- ploegen als dagdiensten werken, afhankelijk van de afname wordt hierin opgeschaald. Het bedrijf is specifiek opzoek naar kandidaten die zich voor langere tijd aan het bedrijf kunnen binden. Werkhouding en motivatie speelt hierin een belangrijke rol. Zit jij niet graag stil en ben jij de gemotiveerde heftruckchauffeur die wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou!


Gevraagd

Wat verwachten wij?
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • In bezit van een heftruckcertificaat;
  • In bezit van een rijbewijs B of woonachtig in de regio
  • Je kunt werken onder tijdsdruk;
Wat bieden wij?
  • Een salaris conform cao tussen €2.300,13 en €2.601,20 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
  • In geval van 2 ploegendienst een ploegentoeslag van 115%;
  • Een reiskosten vergoeding vanaf 6 km van €0,23 per km;
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • Bij goed functioneren zicht op een vast contract.


Aanbod

Over BEE-Flexx:
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis en dat is naar ons inziens door mensen als mensen te zien. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen, die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. Wij houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten, hierom zullen we ook goed aangeschreven staan.

Wij zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken naar opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook nog steeds elke dag, want zeg nou eens eerlijk ….. Ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top. Reageer dan gauw via onderstaande button.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in