+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winschoten.
Laad meer vacatures

Medewerker Veiligheid en Zorg Winschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.247 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze veelzijdige rol als Coördinator Veiligheid & Zorg, sta je centraal in het aanpakken van complexe vraagstukken op het gebied van veiligheid en zorg. Je bent een cruciale schakel in buurtbemiddeling, huisverboden, en meer, waarbij je direct impact maakt op de leefbaarheid en veiligheid. Bij MB-ALL draag je bij aan een veiliger Nederland via diverse opdrachtgevers, ondersteund door een sterk team van professionals. Een unieke kans om je netwerk uit te breiden en je expertise in te zetten voor maatschappelijk belang. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als coördinator Veiligheid & Zorg ben je werkzaam in het team. Handhaving, Toezicht, Veiligheid & Zorg. Jij bent een sterke gesprekspartner die de regie voert op casuïstiek (AVE 3/4). Vanuit je rol pak je complexe vraagstukken op vanuit de beleidsterreinen veiligheid en zorg. 
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de huidige situatie en het snel aanpakken van ingewikkelde problemen die zich voordoen op deze gebieden.

Je bent o.a. betrokken bij buurtbemiddeling, huisverboden, woonoverlast en ontruimingen. Je ondersteunt inwoners, collega’s en hulpverleners en bent het eerste aanspreekpunt voor woningcorporaties en schuldhulpverleners. Indien er sprake is van een persoonsgerichte aanpak (PGA), coördineer je dit namens de gemeente. In geval van een huisverbod stel je een beleidsadvies op inzake de uithuisgeplaatste en achterblijver en beoordeel je het uitgebrachte advies door Veilig Thuis. Je adviseert de burgemeester over beschikkingen huisverboden en voert regie op lange termijn in samenwerking met Veilig Thuis en reclassering.

Wil jij jouw kennis en expertise delen met onze relaties en hierdoor ook je eigen netwerk vergroten?

Als Adviseur Zorg & Veiligheid maak je met MB-ALL het verschil bij onze diverse opdrachtgevers. Het mooie aan het werken bij MB-ALL is dat je een grote bijdrage gaat leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. Dit doe je bij verschillende opdrachtgevers terwijl je altijd kunt bouwen op team MB-ALL. Dit team bestaat uit Juridisch Adviseurs en Adviseurs Veiligheid. Je collega's zijn actief bij verschillende relaties en opdrachtgevers waardoor we een groot netwerk meebrengen en aan de hand daarvan een passende match kunnen maken tussen jouw kwaliteiten, behoeften en de markt.



Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring. Denk aan een rol als Procesregisseur bij een Zorg- en Veiligheidshuis, Procesregie Veiligheid en Zorg of iets vergelijkbaars
  • Je hebt ruime ervaring met het AVE model
  • Je hebt actuele kennis van de ontwikkelingen op 1 of meerdere van bovengenoemde thema's
  • Je bent in staat om op bestuurlijk niveau te opereren
  • Je bent op de hoogte van de actuele kwesties die in de samenleving spelen


Aanbod

  • Salaris tot €5247,- o.b.v. 36 uur
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen op fulltime jaarbasis


Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan. Hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk. Denk daarbij aan af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan.Wij doen hard ons best om jou zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen) reactie of feedback te geven. Voor deze vacature kan je schakelen met Bo van der Woude via 06 34 48 52 20 of [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in