+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Magazijnmedewerker Winschoten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als magazijnmedewerker speel je een belangrijke rol in het logistieke proces. Je werkt in een modern magazijn en zorgt ervoor dat alles goed loopt. Je taken zijn onder andere het veilig verplaatsen van goederen, het verzamelen en verpakken van bestellingen, en het bijhouden van documenten. Je krijgt de kans om te groeien in een internationaal bedrijf, met leuke collega's en een focus op teamwork. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een essentiële rol speelt in de dagelijkse logistiek? Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en georganiseerd laten verlopen van de magazijnactiviteiten. Deze functie vraagt om een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken. Vanwege de internationale contacten van het bedrijf, is een goede beheersing van de Engelse taal een must! Je dagelijkse taken omvatten onder meer het veilig en efficiënt behandelen van in- en uitgaande goederen, het bedienen van heftrucks voor het verplaatsen van zware producten, het handmatig verplaatsen van zware producten en het zorgvuldig beheren van de voorraad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verzamelen en verpakken van klantbestellingen en het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Ook draag je zorg voor een opgeruimd en veilig magazijn en houd je alle relevante documentatie bij. De functie betreft een fulltime positie van 38 uur per week, waarbij je op maandag tot en met vrijdag werkt tussen 07:00 uur en 16:00 uur.

Wij bieden:

- Cruciale rol als zelfstandig magazijnmedewerker - Fulltime werkweek van 38 uur tussen maandag en vrijdag van 07:00 uur tot 16:00 uur;
- Competitief salaris met een uitstekende verloning voor de juiste kandidaat - Doorgroeimogelijkheden in een internationaal bedrijf;
- Veilige werkomgeving met fijne collega's die teamwork hoog in het vaandel dragen.

Wij vragen:

- Geldig heftruckcertificaat;
- Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels;
- Enkele jaren ervaring in de logistiek of in een magazijn;
- Vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken;
- Bereidheid om zwaar fysiek werk te verrichten;
- Aandacht voor detail en veiligheid bij het orders verzamelen en verpakken van goederen.

Waar ga je werken:

Je werkplek is ons modern uitgeruste magazijn in het bruisende Winschoten. Ons bedrijf heeft internationale connecties en biedt je de kans om je carrière in de logistiek een flinke boost te geven. Ook als je nog geen enorme ervaring hebt maar wel de passie en drive om in de logistiek te werken, ben je bij ons aan het juiste adres. Pak je kans en wordt deel van ons energieke team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in