+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winterswijk.

CNC Frezer Winterswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Gedreven ga je samen met 20 collega's aan de slag met het bewerken van halffabricaten. Jij gaat ervoor zorgen dat de producten in de juiste vormen worden vervaardigd en vervormd aan de hand van 3-, 4-, en 5-assige freesbanken. In de werkplaats in Winterswijk maak je fijnmechanische producten voor de high-tech industrie.

Aan de hand van de tekening bepaal je de toleranties, programmeer je de machine en ga je zelfstandig aan de slag met de productie. Uiteraard ben je als CNC-frezer zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit die je aflevert. Het wordt daarnaast gewaardeerd als je meedenkt bij het verbeteren van processen.

Als je ervoor openstaat om een BBL-opleiding te gaan volgen richting Verspaning dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf? Vanzelfsprekend staat er ook wat tegenover. Voor jouw kennis, kunde en inzet ontvang je een goede beloning (op basis van je ervaring) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Metalektro wordt gehanteerd door het bedrijf. Er is volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, waarbij het realiseren van de doelstellingen en resultaten als uitgangspunt dienen. Het bedrijf biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een professionele werkomgeving. Ben jij de kandidaat?

Uiteraard zoeken wij een topkandidaat voor onze opdrachtgever.

Herken jij jezelf in onderstaande?

  • Kennis en ervaring op MBO niveau 2 of richting verspaning/metaal;
  • Affiniteit met metaal en techniek; Ervaring met Heidenhain en Fanuc;
  • Fulltime beschikbaar in 2 ploegendienst.
  • Het zou top zijn als je goed bent in tekening lezen.
  • Ook verwachten wij dat je communicatief vaardig bent en een teamspeler bent.
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Als CNC-Frezer kom je te werken in een modern Achterhoeks productiebedrijf waar hoogwaardige precisieonderdelen met toleranties tot 2 micron worden gefabriceerd, bijvoorbeeld voor klanten als ASML. Het bedrijf biedt dankzij de mogelijkheden voor cleaning, cleanroom-assemblage, laserlassen en supply-chain management volledig op maat gemaakte oplossingen. Met meer dan 40 jaar ervaring kan onze opdrachtgever een hoge kwaliteitsstandaard realiseren met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Samen met haar klanten, voornamelijk uit de semicon, medische en analytische marktsegmenten, passen zij op proactieve wijze value engineering toe.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in