+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winterswijk.
Laad meer vacatures

Verkoop Binnnendienst Winterswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Als medewerker Verkoop Binnendienst ben je de spil in ons Salesteam, waarbij je Inside Sales ondersteunt en het verkoopproces soepel laat verlopen. Je staat in direct contact met klanten, luistert naar hun behoeften en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Je wordt als medewerker Verkoop Binnendienst een essentieel onderdeel van het Salesteam, bestaande uit drie collega’s. Door de nauwe samenwerking met de Sales & Account Manager zorg je dat het verkoopproces soepel verloopt en de klanten de beste ervaring krijgen. Je bent verantwoordelijk voor de Inside Sales en ondersteund de orderintake door het nauwkeurig te verwerken van klant- en orderinformatie. Jij bent de drijvende kracht achter het technisch-commerciële proces, waarbij je ervoor zorgt dat alles vlot verloopt en onze klanten de best mogelijke service krijgen.

  • Je staat rechtstreeks in contact met de klanten. Je luistert naar hun wensen en klachten en deze trachten te laten oplossen door de collega’s van andere afdelingen.
  • Je bent altijd alert op wat er moet gebeuren en wie ervoor verantwoordelijk is. Je zorgt ervoor dat acties tijdig worden ondernomen en dat alles op rolletjes loopt.
  • Assisteren bij het voorbereiden en uitvoeren van beursactiviteiten (bemannen van de stand, adviseren en afsluiten van orders) en andere promotionele aangelegenheden
Wat biedt het bedrijf?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is.

Wij bieden jou naast een goed salaris conform cao Metalektro ook:

  • Totaal 40 vrije dagen per jaar! Ze bestaan uit 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en winstuitkering per kwartaal;
  • Volop mogelijkheden om opleidingen te volgen voor je eigen ontwikkeling;
  • Goede pensioenregeling en andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Werken aan interessante (impact makende) projecten;
  • Een bedrijfscultuur waar het personeel als kern wordt beschouwd en waar er een overvloed aan ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met trainingen, workshops en diverse doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, streven we ernaar om het beste uit jou te halen. Sluit je aan bij ons team en ontdek samen met ons jouw volledige potentieel!

Ben jij de kandidaat?

Technische affiniteit en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare rol gaat jou sowieso een vliegende start opleveren. Daarnaast is het prettig als je beschikt over:

  • MBO+ niveau is vereist om de uitdagende rol met vertrouwen aan te gaan
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van Duits is een pre.
  • Ervaring met Microsoft Excel en andere relevante softwaretoepassingen.
  • Gestructureerd, nauwkeurig en perfectionistisch met oog voor detail.
  • Als teamspeler ben je niet bang om zelfstandig te werken en ga je voor het beste resultaat.
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature van medewerker Verkoop Binnendienst neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Als Verkoop Binnendienst medewerker kom je te werken in een modern Achterhoeks productiebedrijf waar hoogwaardige precisieonderdelen met toleranties tot 2 micron worden gefabriceerd, bijvoorbeeld voor klanten als ASML. Het bedrijf biedt dankzij de mogelijkheden voor cleaning, cleanroom-assemblage, laserlassen en supply-chain management volledig op maat gemaakte oplossingen. Met meer dan 40 jaar ervaring kan onze opdrachtgever een hoge kwaliteitsstandaard realiseren met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Samen met haar klanten, voornamelijk uit de semicon, medische en analytische marktsegmenten, passen zij op proactieve wijze value engineering toe.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in