+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winterswijk.

Helpende plus - Achterhoek Winterswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HappyNurse

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 4 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.139 - € 2.717 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de ouderenzorg maak jij elke dag een verschil door van hun huis een thuis te maken. Je werkt in een warme sfeer waar de bewoners blij zijn met je komst. Naast de zorg, is er tijd voor een praatje en wat lol. Je krijgt de kans om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen met behulp van trainingen. Bij HappyNurse staat jouw welzijn voorop. Ze bieden flexibele werktijden, persoonlijke ondersteuning en een goed salaris met extra voordelen zoals reiskostenvergoeding. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

🎵 Het is stil hier aan de overkant, maar ik kom hier vandaan... 🎶 Als helpende plus in de ouderenzorg, maak jij voor de bewoners in huis een thuis. Jij maakt het verschil, elke dag weer!

Functie

Voor een van de grootste klanten in de Achterhoek zijn wij zoekende naar nieuwe Helpende plus collega´s. Je komt te werken op een somatische of psychogeriatrische afdeling. Hier hangt een gemoedelijke sfeer, de bewoners vinden het leuk je te leren kennen. ´Woar kom i´j dan vandaan?´. Jij zorgt ervoor dat je naast je verzorgende taken, ook oog hebt voor de bewoners. Even gezellig kletsen en even een beetje geinen. Door deze houding krijg jij snel het vertrouwen van de mensen, ze zijn blij dat je er bent!  


Over het bedrijf

Je zult bij onze opdrachtgever gaan werken via HappyNurse. Wij doen al jaren waar we goed in zijn, het juiste zorgpersoneel leveren op de juiste werkplek. Dit betekent dat we samen met jou in gesprek gaan. Jouw wensen en voorkeuren staan daarin voorop. Zo gaan wij samen kijken waar jij het beste aan de slag kunt qua locatie, afdeling e.d. We blijven aangesloten op het moment dat jij aan het werk bent. Zo monitoren we samen dat jij met veel plezier kunt blijven werken, want een happy nurse, is een happy patient! 😃 


Wij vragen
  • Diploma Helpende Plus;
  • Ervaring in de ouderenzorg;
  • Flexibel inzetbaar, bereid om dag-, avond- en weekenddiensten te werken.
Wij bieden
  • Flexibiliteit: HappyNurse begrijpt dat een goede werk-privébalans essentieel is. Daarom bieden wij flexibele werktijden en diensten, zodat je jouw werk kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.
  • Persoonlijke ondersteuning: Bij HappyNurse geloven we in persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Je krijgt een vaste contactpersoon toegewezen die jouw vragen beantwoordt, ondersteunt en begeleidt gedurende jouw dienstverband.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij moedigen groei en ontwikkeling aan. HappyNurse biedt diverse trainingen en opleidingen aan, zodat jij je vaardigheden kunt verbeteren en jezelf kunt blijven ontwikkelen.
  • Competitief salaris: Naast een marktconform salaris (€ 2.139,- tot € 2.717,- per maand) ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, 25 doorbetaalde vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, 13e maand en o.a. uitgebreide scholings- en opleidingsmogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in