+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Elektrotechnisch Systeem Engineer bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Oudshoorn Hydraulics

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Oudshoorn Hydraulics

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Elektrotechnisch Systeem Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van elektrische systemen, met een focus op elektromotoren, efficiëntie en batterijtechnologie. Je zult klanten begeleiden bij het specificeren van elektrische en hydraulische systemen, waarbij je technische expertise combineert met commerciële vaardigheden om de behoeften van de klant te vervullen. Jouw verantwoordelijk bestaan uit: * Analyseren van klantbehoeften en specificaties om elektrische systemen te ontwerpen die aan hun eisen voldoen. * Uitvoeren van onderzoek naar elektromotoren, zowel gelijkstroom (DC) als wisselstroom (AC), om geschikte oplossingen te vinden voor verschillende toepassingen. * Evalueren van de efficiëntie van elektrische systemen en het optimaliseren van het energieverbruik. * Kennis opbouwen en bijhouden van recente ontwikkelingen op het gebied van batterijtechnologie en het toepassen van deze kennis in ontwerpen. * Klanten begeleiden en adviseren bij het selecteren van elektrische en hydraulische systemen die aan hun vereisten voldoen. * Ondersteunen van het sales team door technische expertise te bieden tijdens klantgesprekken en presentaties. * Opstellen van technische documentatie, zoals specificaties en handleidingen, voor ontwikkelde systemen. * Samenwerken met interne teams, zoals productontwikkeling en productie, om ervoor te zorgen dat ontworpen systemen efficiënt kunnen worden geproduceerd en geïmplementeerd.

Gevraagd

Om deze mooie en uitdagende functie goed uit te kunnen voeren, verwachten wij dat je een Bachelor of Master diploma in Elektrotechniek, Elektronica, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied hebt. Daarnaast is aantoonbare ervaring van minimaal 3-5 jaar in het ontwerpen en implementeren van elektrische systemen, bij voorkeur binnen de industrie, een belangrijke vereiste.
Een diepgaande kennis van elektromotoren, zowel DC als AC, en hun toepassingen is van essentieel belang voor deze rol. Het begrip van batterijtechnologie en ervaring met het ontwerpen van systemen die gebruik maken van batterijen worden ook sterk gewaardeerd.
Naast technische bekwaamheid worden sterke commerciële vaardigheden verwacht, inclusief ervaring in het adviseren van klanten. Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn vereist om effectief te kunnen communiceren binnen het team en met klanten.
Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden zijn cruciaal voor het aanpakken van uitdagingen binnen het vakgebied. Bekendheid met CAD-software en andere technische tools wordt beschouwd als een pluspunt.
Tot slot moet je zowel zelfstandig kunnen werken als goed kunnen samenwerken in teamverband.

Aanbod

Werken bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden betekent dat je verzekerd bent van een afwisselde baan in een financieel sterk bedrijf met prachtige producten. Jij wordt onderdeel van een hecht team van gedreven specialisten. Daarbij krijg je de kans om actief mee te bouwen aan het (internationale) succes van Oudshoorn Hydraulics. Oudshoorn Hydraulics gaat voor langdurige relaties en successen en investeert graag in je als het gaat om cursussen, bijscholing of benodigde zaken.
Het salaris dat je ontvangt als hydrauliek engineer wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn Hydraulics. Het team van specialisten is ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn zij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Oudshoorn Hydraulics onderscheidt zich onder andere door het aan kunnen bieden van een totaal pakket van kwaliteitsproducten, is exclusief distributeur van vele topmerken, heeft een eigen productie van cilinders, aggregaten en systemen, levert slangassemblages afgestemd op klantwens, heeft een vlotte service en levert wereldwijd!

Naast het uitgebreide assortiment bieden zij klant specifieke diensten en oplossingen aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hydraulisch aggregaat of systeem voor de klant uitwerken en realiseren. Ook beschikt Oudshoorn over een eigen productie van hydraulische cilinders, aggregaten en slangassemblages.
Tenslotte heeft Oudshoorn Hydraulics zeer complete en grote voorraden en zodoende zijn zij in staat om snel te kunnen leveren zonder lange levertijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in