+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van een toonaangevende groothandel en transportbedrijf dat veel waarde hecht aan vrachtwagenchauffeurs. Als chauffeur lever je topkwaliteit aan klanten en help je bij het onderhouden van belangrijke relaties. Je werkt met moderne technologie en hebt de kans om zowel fulltime als parttime te werken. Begin je dag vroeg en geniet van een baan met uitzicht op een vast contract en reiskostenvergoeding. Dit is je kans op een geweldige carrière. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Bij onze klant betreedt je de wereld van een vooraanstaande groothandel en distributeur die niet alleen topkwaliteit levert, maar ook de vrachtwagenchauffeurs op handen draagt. Dit transportbedrijf, met specialisatie in zowel voedings- als non-foodartikelen en meerdere vestigingen, heeft een spannende kans voor een toegewijde vrachtwagenchauffeur.

Wat staat je te wachten? Als vrachtwagenchauffeur voorzie je onder andere tankstations van de broodnodige voorraad. Vanuit het distributiecentrum breng je als een echte wegkrijger goederen naar tevreden klanten. Maar dat is niet alles. Jij bent de sleutel tot het behouden, uitbreiden en versterken van klantrelaties. Je houdt je rittenregistratie bij en zorgt voor de juiste administratie, allemaal met behulp van moderne technologie, zoals de black box.

Je dagen beginnen vroeg, tussen 04:00 - 06:00 uur, en strekken zich uit tot in de middag. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, wij hebben een plekje voor jou. Ben jij de absolute topper die wij zoeken? Wacht niet langer en laat van je horen via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 030-3076000. Grijp deze kans voor een geweldige carrière als vrachtwagenchauffeur bij een fantastische werkgever!


Functie eisen
  • Rijbewijs CE 
  • Code 95
  • Bestuurderskaart
Arbeidsvoorwaarden
  • Conform de GIL CAO 
  • Salarisindicatie tussen de 850 en 1000 bruto per week
  • Uitzicht op een vaste baan
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in