+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Plv Hoofd Administratie Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Woerdensport Zwembaden

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol ben je belangrijk voor de financiële administratie van onze zwembaden. Je zorgt dat alles goed in de boeken staat en helpt met het maken van rapportages. Ook leer je veel over speciale systemen die we gebruiken. Je werkt in een klein team en helpt elkaar waar nodig. We vinden het belangrijk dat iedereen meedenkt en dat we samen groeien. Je kunt een verschil maken door bij te dragen aan het succes van ons sportbedrijf. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als plv. Hoofd Administratie ben je de spin in het web van onze financiële administratie. Je bent er medeverantwoordelijk voor dat de boekhouding op orde is en dat alle relevante rapportages tijdig aangeleverd worden aan het managementteam. Je wordt expert op het gebied van ons kassa- en leerlingvolgsysteem en ondersteunt de gebruikers van dit systeem, waaronder receptiemedewerkers. Je verzorgt (mede) de input in de salarisadministratie. Je maakt deel uit van een klein team dat samen het gehele financiële en administratieve proces verzorgt.
WoerdenSport is sinds 1 juli 2015 de exploitant van de gemeentelijke zwembaden ‘Batenstein’ en ‘H2O’. Eén van de pijlers van WoerdenSport is het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid van de Woerdense samenleving bij beide zwembaden. Onze missie is: transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een goede georganiseerde maatschappelijke betrokkenheid binnen gezonde financiële kaders. WoerdenSport richt zich de komende periode op verdere ontwikkeling tot het sportbedrijf van Woerden.

Wat ga je doen
Je verzorgt samen met enkele collega’s de volledige boekhouding, salarisadministratie, roosterplanning, urenregistratie, verhuur en facturatie. Daarbij heeft ieder teamlid bepaalde taken, maar indien nodig spring je voor elkaar in. De lijnen zijn kort en informeel.
Je verzorgt (onderdelen van) maandrapportages voor het managementteam, begrotingen, de jaarrekening, etc. Je onderhoudt contact met leveranciers, overheden en klanten en zorgt voor correcte aangiften e.d.
Je wordt expert op het gebied van het Dataduiker-systeem, waarin horeca- en receptiekassa’s, verhuur, facturatie, leerlingvolgsysteem, klantaccounts en webshop samen komen en schakelt indien nodig met de leverancier van het systeem.
Je levert input voor het managementteam en denkt vanuit de administratie mee met de afdelingen (horeca, receptie, zwembad).
Het huidige Hoofd Administratie, tevens lid van het MT, heeft aangegeven op korte termijn dichter bij zijn huidige woonplaats te willen gaan werken. Bij gebleken geschiktheid is opvolging een optie.
Als je meer wilt weten gaan we graag in gesprek.



Gevraagd

Wat verwachten we van je
  • Je hebt een degelijke kennis van boekhouding en (salaris)administratie, een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfs- en salarisadministratie of vanuit de praktijk opgebouwde ervaring op dit niveau.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als administrateur/financial controller en bent toe aan het leiden van een afdeling administratie.
  • Je bent handig in Excel (o.a. data-analyse, rapportages) en pikt snel nieuwe softwaretoepassingen op.
  • Je hebt affiniteit met administratie/kassasystemen, hebt ervaring met Dataduiker of bent bereid je te ontwikkelen tot onze nieuwe Dataduiker-expert.
  • Je hebt ervaring met het werken met boekhoudsystemen. Ervaring met Multivers (boekhouding), Easylon (salarisadministratie), Tactiplan (rooster en urenregistratie) is een pre.
  • Je kunt goed samenwerken en coördineren.
  • Je bent betrouwbaar, accuraat, nauwkeurig en analytisch.
  • Je hebt een flexibele, positieve en proactieve houding.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent ten minste 34 uur per week beschikbaar, waarvan ten minste 24u op locatie.


Aanbod

Wat bieden wij je
Een veelzijdige fulltime (of bijna fulltime) baan met een breed takenpakket, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Een goede mix van hands-on werk en meer analytische en beleidsmatige taken. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Zwembaden. Wij waarderen een grote mate van ondernemend denken en handelen. Na werktijd zelf nog even een frisse duik nemen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Zien we je snel?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over WoerdenSport of deze functie? Voor vragen kun je contact opnemen met Yolanda Lagrand 0348-413657 (HR). Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier hieronder of per e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Stuur jouw sollicitatie graag uiterlijk 27 april 2024 naar ons op, in verband met het plannen van gesprekken.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

32 - 36 uur
in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in