+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

ZZP Werkvoorbereider Woningbouw Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als werkvoorbereider in de woningbouw ben jij de spil in onze bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alles klaar is voordat de bouw begint. Dit betekent dat je de planning maakt, materialen bestelt en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Je werkt met veel verschillende mensen samen, zoals leveranciers en collega's. Ook los je problemen op en zorg je dat alles veilig is. Je moet goed kunnen plannen en het overzicht houden, zelfs als het druk is. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als werkvoorbereider in de woningbouw speel je een cruciale rol bij het realiseren van onze bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van alle voorbereidende werkzaamheden die essentieel zijn voor een soepele bouwvoortgang.

Je takenpakket is divers en uitdagend. Zo stel je bouwplannen op, controleer je werktekeningen en verzorg je de inkoop en bestelling van materialen. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk en zorgt ervoor dat alle activiteiten voldoen aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast onderhoud je nauw contact met leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen.

Je bent een probleemoplosser; wanneer zich onverwachte situaties voordoen, schakel je snel en bied je passende oplossingen. Met oog voor detail werk je nauwkeurig, zonder het overzicht over het grotere geheel te verliezen. Je kunt meerdere projecten tegelijkertijd beheren en blijft kalm, zelfs onder toenemende druk.



Gevraagd

Je hebt minimaal MBO- of HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in Bouwkunde. Je hebt ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring met BIM en AutoCAD is een pre. Een proactieve instelling en een teamgerichte mentaliteit zijn essentieel. Beschikbaarheid op korte termijn is een vereiste.



Aanbod

Je vervult deze ZZP opdracht met tussenkomst van Continu Professionals.



Bedrijfsomschrijving

Het bouwbedrijf waarvoor wij werven is middelgroot en richt zich voornamelijk op woningbouw in en rondom het Groene Hart. Dit familiebedrijf staat bekend om zijn sterke cohesie en hechte banden. Collegialiteit en gezamenlijke oplevering van kwalitatieve projecten vormen belangrijke drijfveren voor het team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in