+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Projectmanager HR Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.182 - € 6.193 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Niet alleen de natuur wordt in beweging gezet door de lente, maar jij ook. Als senior projectmanager bij Wij Techniek speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van vakmensen in de technische sector. Geniet van een aantrekkelijk salaris, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een uitstekende pensioenregeling. Jouw werk draagt bij aan het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen door de sector te ondersteunen in arbeidsmarkt- en hr-gerelateerde vraagstukken. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Senior Projectmanager 

Niet alleen de natuur wordt in beweging gezet door de lente, maar jij ook. Daarom komt deze vacature als geroepen! Als senior projectmanager bij Wij Techniek in Woerden houd jij je bezig met projecten voor het ontwikkelen van vakmensen. Kom in beweging en solliciteer bij Wij Techniek, het ontwikkelfonds voor de technische installatiebranche! Jij krijgt een goed salaris tussen € 4.182,00 en € 6.193,00, de mogelijkheid om thuis te werken (50/50) en een goede pensioenregeling via PMT. 

Wat ga je doen? 

Jouw projecten hangen allemaal onder de paraplu: ‘het ontwikkelen van vakmensen in de technische sector.’ Want de technische sector staat voor een maatschappelijke uitdaging. Daarom staan wij klaar voor de sector en ondersteunen haar in de verschillende arbeidsmarkt en hr-gerelateerde vraagstukken en thema's. Als echte projectmanager werk je met plan van eisen, plan van aanpak, mijlpalenplanning.  

Dit ga je in grote lijnen doen: 

  • Je vertaalt strategische thema’s naar uitvoerbare producten of activiteiten. Zo ga jij onder andere met sociale partners werken aan LLO (leven lang ontwikkelen) en houd je je bezig met het opzetten van een online opleidingsaanbod. Ook vernieuw en ontwikkel je trainingen/workshops op het gebied van het nemen van eigen regie van vakmensen, zodat zij plezier behouden en fit blijven.   
  • Je neemt initiatieven en bereidt projecten voor, waarbij je rekening houdt met de diverse doelgroepen in de samenleving.  
  • Je creëert samen met de sociale partners draagvlak bij de belanghebbenden, zoals de installatiebedrijven met hun vakmensen, kennisorganisaties, externe samenwerkingspartners. 

Werken bij Wij Techniek 

De technieksector pakt met slimme techniek maatschappelijke uitdagingen aan, zoals de energietransitie, circulaire economie, verduurzaming, verstedelijking en inclusiviteit. Onze wereld verandert razendsnel en daarom moet ieder mens die in deze sector werkt zijn of haar kennis en vakmanschap blijven ontwikkelen. En dit is waar wij als Wij Techniek in ondersteunen. Wij zijn een ontwikkelfonds en vormen een samenwerkingsverband met verschillende vakbonden en werkgeversorganisaties.  

Je werkt in het programmateam samen met 14 collega’s. Je rapporteert aan Marieke van der Post, manager programmateam. Dit team bestaat uit professionals die zich inzetten om de installatietechniek te laten slagen. Daarvoor gebruiken we onze creativiteit en proberen we buiten de gebaande paden te kijken. Anders komen we niet vooruit. Zie jij jezelf al bij ons werken?  



Gevraagd

Jouw kracht 
Overzicht behouden in een complexe omgeving, een stip op de horizon en oog voor details. Dat zijn de tools waardoor jij goed bent in jouw vak! Verder neem je dit met je mee: 

  • Je hebt veel ervaring met projectmanagement en beleidsadvies 
  • Je bent een verbinder en een netwerker 
  • Je werkt resultaatgericht en houdt anderen aangehaakt 
  • Je voelt goed aan wat de onderlinge politieke verhoudingen zijn. Stakeholdermanagement en draagvlak creëren, dat is wat jij goed kan 
  • Jij staat voor inclusiviteit. Dit is voor het verder komen van de sector onmisbaar. Hier sta jij voor. Iedereen moet de ruimte krijgen om zich als (toekomstig) vakmens te ontwikkelen 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jouw keuze 
Als senior projectmanager bij Wij Techniek in Woerden ga je werken aan mooie maatschappelijke thema's voor de installatietechniek. Jouw kennis en kwaliteiten worden gewaardeerd! Daarom krijg je in ieder geval het volgende van ons:  

  • Je krijgt een goed salaris tussen € 4.182,00 en € 6.193,00 (op basis van fulltime) 
  • Je begint met een jaarcontract voor 32 – 40 uur. Allebei tevreden? Dan zetten we het om naar vast! 
  • Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken: 50% op kantoor en 50% thuis is de standaard 
  • Je krijgt een goede pensioenregeling via PMT en €90,00 ziektekostenvergoeding! 
  • Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Daarom krijg je een een NS-businesscard (inclusief, tram, bus, metro, OV-fiets en greenwheels auto) – Onthoud: de meest duurzame reis is de niet gemaakte reis. Dat is het motto.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in