+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Elektromonteur machinebouw Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.850 p/m

Vacature in het kort

In deze functie speel je een belangrijke rol in het maken van machines. Je werkt met elektriciteit en mechanica, en je helpt bij het bouwen en testen van verschillende onderdelen. Je komt te werken bij een bedrijf dat verpakkingsmachines maakt. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers groeien en leren. Je krijgt de kans om trainingen te volgen en door te groeien in je werk. Ook zijn er leuke extra s zoals een eigen fitnessruimte en regelmatig uitjes met het team. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een sleutelrol spelen in het hart van het montageproces? Ben je gepassioneerd door elektrotechniek en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? En ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Wil jij een sleutelrol spelen in het hart van het montageproces? Ben je gepassioneerd door elektrotechniek en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? En ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Elektromonteur machinebouw speel je een centrale rol in zowel mechanische als elektrische montage. Soms ben je bezig met het assembleren van modules volgens 3D-tekeningen, terwijl je andere dagen besteedt aan het aansluiten van kasten en het uitvoeren van I/O-checks aan de hand van elektrische schema's. Wanneer nieuwe projecten opduiken, zit je samen met de Projectmanager, engineers en assemblage-team in vergaderingen waar de specificaties van de klant worden besproken. Je taken omvatten onder meer het assembleren van machine-modules, bekabelen van de machine, aansluiten van elektrotechnische componenten, installeren en aansluiten van besturingskasten, en het testen van machineonderdelen met behulp van PLC-techniek, pneumatiek en motoraandrijvingen. In het laatste deel van de werkdag werk je samen met je team aan het afbreken van een project, waarbij efficiëntie bij het klaarmaken van de machine voor transport van groot belang is.


Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is toonaangevend fabrikant van verpakkingsmachines, waarbij ze zich zowel focussen op het ontwerp als de productie van deze machines. In dit familiebedrijf draait het om zowel klanten als de 380 toegewijde medewerkers. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel en daarom wordt er dan ook graag geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers. Verder heerst er een informele, dynamische en open bedrijfscultuur die zich uit in gezellige borrels en uitjes. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Bruto maandsalaris van €2.400 - €3.850 bruto o.b.v. 40 uur;
  • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
  • Mogelijkheid tot opleidingen, doorgroeien en cursussen;
  • Gratis faciliteiten zoals een eigen fitnessruimte en een bedrijfsbar;
  • Jaarlijks meerdere bedrijfs- en teamuitjes.
Wat wij vragen
  • Minimaal een MBO-3 diploma in de richting van Mechatronica of Elektrotechniek;
  • Kennis en/of interesse in machinebouw, voertuigtechniek of werktuigbouwkundige installaties.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in