+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Oudshoorn Hydraulics

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Oudshoorn Hydraulics

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Woerden
 

Vacature in het kort

Als Magazijnmedewerker ben je belangrijk voor het team. Je helpt collega's en klanten door onderdelen uit te geven en de voorraad goed te houden. Zo zorg je ervoor dat alles snel en goed geleverd kan worden. Ook help je soms met licht technisch werk, waardoor je verschillende dingen doet. Dit maakt je werk afwisselend en interessant. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Magazijnmedewerker vervul je een centrale rol binnen het team, waarbij je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor zowel interne collega's als externe klanten voor het uitgeven van onderdelen. Je verantwoordelijkheden omvatten het nauwkeurig controleren en beheren van de onderdelenvoorraad. Dit is cruciaal om te zorgen voor een efficiënte en tijdige levering van onderdelen aan zowel klanten als monteurs. Daarnaast lever je ondersteuning bij licht technisch assemblagewerk, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van je functie.

Gevraagd

Om je functie goed uit te kunnen voeren, verwachten we dat je een technische achtergrond hebt en bij voorkeur ervaring als magazijnmedewerker. Je dient enthousiast, nauwkeurig en flexibel te zijn, en je moet beschikken over sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Een klantgerichte instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zijn essentieel. Het is een pluspunt als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B. Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig kan werken maar ook graag deel uitmaakt van een hecht team binnen een gespecialiseerd bedrijf. Idealiter woon je in de ruime omgeving van Woerden.

Aanbod

Werken bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden betekent een gevarieerde baan binnen een financieel robuust bedrijf dat uitblinkt in het aanbieden van hoogwaardige producten. Daarnaast ontvang je een goed salaris en meer dan prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een enthousiast en ondersteunend team van specialisten. Dit team is niet alleen plezierig en sociaal, maar ook een omgeving waar actief kennis wordt gedeeld en gezamenlijke groei wordt gestimuleerd. De teamdynamiek zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en klaarstaat om elkaar te helpen waar nodig. Om je vakbekwaamheid te waarborgen, word je voortdurend bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche. Hier krijg je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan zowel het lokale als internationale succes van Oudshoorn Hydraulics. Het bedrijf zet sterk in op het bouwen van langdurige relaties en het behalen van succes, en investeert daarom graag in jouw professionele ontwikkeling door middel van cursussen, bijscholing en andere noodzakelijke middelen.
Het salaris dat je ontvangt als autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn Hydraulics. Het team van specialisten is ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn zij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Oudshoorn Hydraulics onderscheidt zich onder andere door het aan kunnen bieden van een totaal pakket van kwaliteitsproducten, is exclusief distributeur van vele topmerken, heeft een eigen productie van cilinders, aggregaten en systemen, levert slangassemblages afgestemd op klantwens, heeft een vlotte service en levert wereldwijd!

Naast het uitgebreide assortiment bieden zij klant specifieke diensten en oplossingen aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hydraulisch aggregaat of systeem voor de klant uitwerken en realiseren. Ook beschikt Oudshoorn over een eigen productie van hydraulische cilinders, aggregaten en slangassemblages.
Tenslotte heeft Oudshoorn Hydraulics zeer complete en grote voorraden en zodoende zijn zij in staat om snel te kunnen leveren zonder lange levertijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in