+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Eerste Bedrijfsautotechnicus Wognum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Connect

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan bestelwagens en trucks? Als eerste bedrijfsautotechnicus zorg je dat deze voertuigen veilig de weg op kunnen. Je doet APK-keuringen, motorrevisies, en lost storingen op. Elke dag is anders, met verschillende reparaties. Je leert veel en kunt jezelf ontwikkelen. Je werkt met een team dat net zo van techniek houdt als jij. Plus, je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gepassioneerd door techniek en werk je graag aan bestelwagens, trucks, aanhangers en opleggers? Als eerste bedrijfsautotechnicus kun je je hart ophalen in deze werkplaats. Je maakt chauffeurs blij door ervoor te zorgen dat hun voertuigen veilig en probleemloos de weg op kunnen. Hoe mooi is dat?

Als eerste bedrijfsautotechnicus voer je APK-keuringen en motorrevisies uit, ijk je tachografen, stel je diagnoses en los je storingen op. Daarnaast voer je zowel kleine als grote reparaties uit, waardoor geen dag hetzelfde is. Je hoeft nog geen specialist te zijn, maar een goede basis is wel belangrijk. Gelukkig kun je in deze werkplaats volop leren en ontwikkelen. Met je computervaardigheden kun je eenvoudig storingen opsporen en oplossen. Zo niet, dan voorziet het bedrijf je graag van opleidingen en cursussen om je skills verder te ontwikkelen.

Deze functie biedt volop variatie: de ene dag sleutel je aan vier verschillende voertuigen, de andere keer heb je een week lang je handen vol aan één vrachtwagen. Soms moet je met spoed uitrukken in de serviceauto om langs de weg een pechgeval te repareren en de chauffeur weer op weg te helpen.

Klinkt dit als jouw ideale baan? Je komt terecht in een team van monteurs die net zo dol zijn op voertuigen en techniek als jij. Ga jij met je kennis en vaardigheden dit team versterken? Je bent van harte welkom!

Wil je jouw passie voor techniek volledig benutten? Dat kan bij dit bedrijf, actief in Nederland, België en Spanje. In deze vrachtwagengarage werk je met topmerken als DAF, Fiat, Ginaf, Iveco, TATRA, Maxus en Renders. Je wordt onderdeel van een prettige, open en informele organisatie waar je volop kansen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Techniek blijft zich ontwikkelen, wil jij dat ook? Meld je nu aan of lees verder voor meer informatie over deze vacature.

Wat je mag verwachten bij jouw nieuwe werkgever is een gevarieerde, uitdagende baan met leuke collega's die dezelfde passie hebben voor vracht- en bedrijfswagens en techniek als jij. Daarnaast krijg je de kans om opleidingen te volgen welke voor jou betaald worden.

Wat je nog meer mag verwachten;

  • instap salaris vanaf €2500 - €3000 ervaring afhankelijk
  • goede pensioenregeling
  • uiteraard reiskostenvergoeding
  • 24 verlofdagen en 13 adv-dagen
  • leuke bedrijfsuitjes

Kom jij het team versterken? Meld je aan. 


Profiel

Ga jij als Eerste Bedrijfsautotechnicus aan de slag bij deze leuke partij, dan neem je wel enige zelfstandigheid met je mee, ben je leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van als het goed is. Wat wel belangrijk is dat je open staat voor tips en tricks van anderen, en wellicht hij jij die ook voor jouw collega's. Zo versterken jullie elkaar. Het bedrijf heeft liever dat je iets langer over een klus doet en in één keer goed dan dat je te snel werkt en fouten maakt. Wat je verder nodig hebt, is;

  • mbo-diploma (eerste) bedrijfstechnicus
  • bij voorkeur een APK 1-diploma en de digitale-tachograafbevoegdheid, of bereid te zijn deze te halen.
  • 3-5 jaar ervaring, hobbymatig of bij een andere werkgever
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in