+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolfheze.
Laad meer vacatures

Uitvoerder groen Wolfheze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Laat deze projecten op rolletjes lopen!

Kun jij goed organiseren, anderen motiveren en overzicht bewaren? Ben jij sociaal, neem je natuurlijk de leiding en houd je van snel schakelen? Ga aan de slag als uitvoerder in het groen.

Als uitvoerder heb je zeer afwisselend werk, omdat je zowel op kantoor als buiten op het project actief bent. Je bent verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen van de buitenteams die werken aan mooie onderhouds- en aanlegprojecten. Met jouw ervaring kan jij deze teams goed aansturen. Je houdt toezicht op het juiste en op tijd uitvoeren van werkzaamheden, houd contact met stakeholders en controleert bestekken van de tekeningen.

Het mooie aan deze functie is dat je veel ruimte krijgt om de projecten naar jouw hand te zetten. Je bent de spil tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Je richt je dus ook op taken als een stukje projectmanagement, budgetverdeling en werkvoorbereiding. En ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en opleiden van het personeel. Een uitdagende, afwisselende maar energiegevende baan!

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Als uitvoerder groen werk je aan mooie projecten in de regio. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, zodat onze collega's goed hun werk kunnen doen. Als uitvoerder draag jij hier aan bij, je hebt dus belangrijk werk. Daarom mag je het volgende van ons verwachten:

  • Salaris, voorwaarden en vrije dagen zijn goed geregeld middels de CAO;
  • Mogelijkheden tot nog meer cursussen of trainingen om door te groeien;
  • Een enthousiast, deskundig en gezellig team (vaste) collega’s.
Wie zoeken we?

Als uitvoerder is het belangrijk dat je een sterke basis hebt in het groen. Je weet hoe het werkt, wat er moet gebeuren en hebt daarmee gevoel voor het vak. Proactief en besluitvaardig zijn hoort bij jouw karakter. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van een rijbewijs B;
  • Snel kan schakelen en duidelijk communiceert;
  • Gemotiveerd bent voor een vaste baan met veel vrijheid;
  • Past in de bedrijfscultuur die wordt omschreven als: 'het nuchtere volk in het noorden'.

Over het bedrijf

Al ruim 35 jaar is dit bedrijf actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken hun kracht. Niet alleen bedrijven, maar ook scholen, zorgcentra, waterschappen en bungalowparken. Waarom? Zij hebben alles in huis om projecten in eigen beheer uit te voeren. Doe daar een vleugje kennis, creativiteit, passie voor groen en een uitgebreid modern machinepark bij en je hebt een werkgever te pakken waar mensen graag voor werken. Veel van hen werken er al langere tijd, HR is namelijk gericht op het geven van een vast contract.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in