+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Regisseur herstructurering en verduurzaming Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.897 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Woningstichting Weststellingwerf is een eerlijke, nuchtere en laagdrempelige woningcorporatie. Dagelijks verhuren en onderhouden zij ongeveer 2650 sociale huurwoningen in de plattelandsgemeente Weststellingwerf. Dit doen ze met een team van 39 medewerkers (32 fte). Door de korte lijnen in de organisatie worden er vlot beslissingen gemaakt en doorgepakt. 


Bedrijfscultuur

Woningstichting Weststellingwerf zorgt er voor dat er genoeg betaalbare en goede sociale huurwoningen zijn in de gemeente Weststellingwerf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor de afdeling Vastgoed betekent dit dat Woningstichting Weststellingwerf de komende tijd elk jaar meerdere woningen sloopt en gemiddeld 25 nieuwe woningen bouwt. Tegelijk worden er elk jaar gemiddeld 75 woningen aardgasvrij gemaakt. Een prachtige, flinke en ingewikkelde en verantwoordelijke klus. Voor Woningstichting Weststellingwerf zijn wij op zoek naar een Regisseur herstructurering en verduurzaming. 

Als Regisseur herstructurering en verduurzaming ben jij verantwoordelijk voor alle projecten op het gebied van herstructurering, nieuwbouw en energetische woningverbetering. Vanaf de initiatiefase tot en met de projectevaluatie. De Regisseur herstructurering en verduurzaming werkt zelfstandig en valt rechtstreeks onder de manager Vastgoed beheer en ontwikkeling. Het projectteam wordt gevormd met de woonconsulent verduurzaming en projectopzichter. 

Na het uitvoeren van (haalbaarheids-) onderzoek, weeg je alternatieven tegen elkaar af en stel je investeringsvoorstellen op. Als Regisseur herstructurering en verduurzaming initieer en bewaak jij trajecten om vergunningen te krijgen, doe jij op tijd flora- en fauna-onderzoek en neem jij waar nodig maatregelen op basis van de uitkomst daarvan. 

In deze functie vraag jij relevante subsidies aan en zorg jij voor de verantwoording en evaluatie hiervan. Je werkt volgens aanbestedingsregels en zorgt voor een juiste projectadministratie. 
Als Regisseur herstructurering en verduurzaming bewaak jij dat er volgens planning, binnen het budget en volgens Arboregelgeving en kwaliteitsnormen gewerkt wordt. Binnen de projecten ben jij de verbindende schakel tussen verschillende betrokken externe partijen, de huurders en jouw collega’s.

Als Regisseur herstructurering en verduurzaming zorg jij proactief voor een zorgvuldige interne en externe informatievoorziening (inclusief managementinformatie). Je herkent onduidelijkheden bij huurders, collega’s of bij andere partijen. Door hier goed op te anticiperen zorg jij er voor dat de informatiestroom snel weer soepel en transparant verloopt. Tot slot zorg jij voor projectevaluaties en ben jij financieel verantwoordelijk.
 


Functie eisen

- Minimaal HBO (bouwkunde), aangevuld met relevante werkervaring;
- Kennis van - en affiniteit met - verduurzamingtechnieken is een must; 
- Goed cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen;
- Brede interesse
- Je legt makkelijk contact, luistert goed en kunt zaken helder uitleggen en duidelijk (be)schrijven; 
- Je hebt ervaring met projectmatig werken;

 Woningstichting Westellingwerf biedt; 
- Een aanvangssalaris in schaal J van de CAO-Woondiensten (minimaal €4366, maximaal €5897,- bruto op basis van een 36 uur per week cao 2024);
- Opname in pensioenregeling;
- Reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer;
- Overige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een individueel ontwikkelingsbudget;
- Eindejaarsuitkering van 2%
- Tweewekelijkse stoelmassage
- Elke vrijdagmiddag vrij
- Natuurlijk een prettige sfeer en leuke collega’s
- Een jaarcontract, met de intentie om dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Headhuntersteam verzorgt voor Woningstichting Weststellingwerf exclusief de werving en selectie. Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in