+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Shiftleader Supervisor Productie Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Voor European Aerosols zoeken we een shiftleader supervisor met ervaring in het leiden van productieteams. In deze rol krijg je de kans om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, met uitstekende ondersteuning voor persoonlijke groei. Geniet van een competitief salaris, ploegentoeslagen, en een kans op een vast contract. Je komt te werken in een omgeving waar veiligheid en werkplezier vooropstaan. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring met het leiden van een productieteam en vind je het leuk om je kennis en ervaring verder te ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou! Voor European Aerosols in Wolvega zijn wij op zoek naar een shiftleader supervisor voor in de 3 ploegendienst en vanaf 1-10-2014 in een 5 ploegendienst.

wat bieden wij jou
  • Goed salaris met daarbovenop 15% ploegentoeslag
  • Bij nachtdiensten extra toeslag van € 55,00
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kans op een vast contract
  • Leidinggevende functie bij European Aerosols
wie ben jij

Als shifleader supervisor heb jij een oplossingsgerichte mentaliteit waarmee je problemen kunt verhelpen en voorkomen. Je hebt een ruime blik waarmee jij situaties vanuit verschillende perspectieven kunt benaderen. Daarnaast wil je graag je kennis en opgedane ervaring delen met je collega's. Je bent bereid om in de 3 ploegendienst te gaan werken (ochtend: 5.30 - 13.30 uur/ middag: 13.30 - 21.30 uur/ nacht: 21.30- 05.30 uur). En vanaf 1-10-2024 in een 5 ploegendienst. Verder beschik je over:

  • Hbo-opleiding werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol in de productie;
  • Je hebt eigen vervoer om van en naar het werk te komen, dit i.v.m. de ploegendiensten;
  • Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.
wat ga je doen

Als shiftleader supervisor bij European Aerosols durf je beslissingen te nemen en kan je omgaan met veel verantwoordelijkheid. Jij coacht en begeleidt je team van productiemedewerkers en behoudt intussen overzicht over de werkprocessen. Met jouw alerte, proactieve houding zie en benut je alle kansen en help je problemen tijdig te voorkomen. Jij bent ook de verbinding tussen je teamleden, de andere supervisors en de managers. Communiceren is hierin erg belangrijk. Je bent in staat om je teamleden te laten ontwikkelen en ondersteunen waar nodig. Je staat voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en tevens vind je een goede employee experience erg belangrijk.

Bij European Aerosols ga je werken in een prettige werkomgeving waar veiligheid en werkplezier vooropstaan. Ze geven je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt hier dus alle kansen om verder te groeien. Bijvoorbeeld naar een uitdagende functie op een andere afdeling. Dat jij het hier naar je zin hebt en je werk met veel plezier kunt doen: dat vinden ze hier erg belangrijk en daar zorgen ze dan ook voor.

waar ga je werken

European Aerosols is een internationale productieorganisatie met zo’n 310 medewerkers in Wolvega. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen zijn ze Europees marktleider in het segment. Zij geven medewerkers alle kansen om vérder te komen. Onze klanten geven ze de keuze uit een top assortiment spuitbussen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Je kan hieronder direct solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature dan ben ik te bereiken op 06-18262422 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Voldoe je niet aan de gestelde eisen? Kijk dan eens naar onze leer-werktrajecten van Randstad Vakopleidingen, via

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in