+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.
Laad meer vacatures

Timmerman Mutatie | Onderhoud Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als timmerman aan verschillende projecten, zoals onderhoud en verbouwingen. Je komt terecht in een team van 5 collega's. Soms werk je zelfstandig, soms met een collega'samen. Je helpt bij het opknappen van woningen en doet kleine klusjes. Er is veel afwisseling in je werk. Je krijgt een goed salaris en de kans om door te groeien. Ook zijn er leuke extra s, zoals punten sparen voor cadeaus en gezellige teamactiviteiten. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je gaat als timmerman mutatie onderhoud aan de slag bij een kleinschalig bouwbedrijf waar je in een team van 5 timmermannen terecht komt. Afhankelijk van de klus ga je alleen of samen met een collega op pad. Jou werk is afwisselend zowel aan-en verbouw maar ook veel onderhoudswerkzaamheden voor de woningbouwstichting. Daarbij moet je denken aan serviceklussen zoals het vervangen van een deurklink, een raam wat niet sluit maar ook het weer bewoonbaar maken van een woning. Kortom een mooie afwisselende baan voor een vakkundige timmerman.


Ben jij het?

Om als timmerman voor deze functie in aanmerking te komen herken jij je in de volgende punten:

  • Aantoonbare kennis en ervaring als timmerman
  • In bezit van rijbewijs B(E) en VCA
  • Goede communicatieve vaardigheden
Wat wij bieden

Samen stellen we jouw salaris vast op basis van je kennis en ervaring, met een bruto maandsalaris dat begint bij €2.800. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen via de pensioensregeling BPF Bouw. Bij goed functioneren kun je uitkijken naar een vast contract. Bij ons staat persoonlijke ondersteuning van vakmensen centraal. We onderhouden regelmatig contact om te bespreken hoe het met je gaat. Onze communicatielijnen zijn elke dag open voor al je vragen, en twee keer per jaar ben je welkom voor een cursus om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je collega's van Faber, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je gaat als timmerman aan de slag bij een kleinschalig bouwbedrijf, een bedrijf met 5 collega's. Het is een allround bouwbedrijf met een grote vaste klantenkring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in