+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.
Laad meer vacatures

Montagemedewerker Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,49 - € 20,04 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie monteer je belangrijke onderdelen aan grote vrachtwagentrailers. Je werkt heel precies en zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet. Na het werk maak je de voertuigen schoon en check je of alles goed is. Je werkt in een modern gebouw en op vrijdag ben je vroeg klaar. Als je goed je best doet, kun je doorgroeien in het bedrijf. Het is een fijne plek om te werken met leuke collega's. Je krijgt ook gratis fruit en hulp van een fysiotherapeut. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij oog voor detail en ben je op zoek naar een baan waar je langere tijd fulltime aan de slag kunt? Als montagemedewerker monteer jij alle onderdelen aan grote trailers van vrachtwagens. Binnen deze organisatie wordt er goed voor je gezorgd, heb je goede voorwaarden en kans om door te groeien. Wil je meer weten? Lees dan verder!

Als montagemedewerker vervul je een essentiële rol in het productieproces van op maat gemaakte voertuigen. Je voert diverse montagewerkzaamheden uit, waarbij je uiterst nauwkeurig te werk gaat en de specifieke wensen van de klanten in acht neemt. Uiteraard houd je hierbij ook rekening met de strikte kwaliteitsnormen. Na de montage zorg je ervoor dat de voertuigen grondig worden gereinigd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en aan de hoogste eisen voldoen. Als laatste ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole, waarbij je elk detail kritisch inspecteert om ervoor te zorgen dat alleen producten van topkwaliteit de werkplaats verlaten.

Deze functie betreft een fulltime aanstelling, waarbij je elke vrijdag om 15:00 uur vrij bent. Je werkt in een moderne productiehal en hebt de mogelijkheid om van daaruit door te groeien naar een leidinggevende positie of naar de tekenkamer. Je nieuwe werkgever is namelijk ook een erkend leerbedrijf.


Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Wolvega, dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte carrosseriebouw. Ze realiseren de visie van hun klanten voor trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens. In hun werk staan duurzaamheid, innovatie, veiligheid en kwaliteit centraal, zowel in hun producten als in hun benadering van werknemers. Ze hechten waarde aan een cultuur waarin collegialiteit en welzijn van elkaar hoog in het vaandel staan, met voorzieningen zoals een gratis bedrijfsfysiotherapeut en altijd beschikbaar fruit.

Je wordt onderdeel van een team bestaande uit circa 100 medewerkers van diverse leeftijden en achtergronden. Er heerst een sterke samenwerkingsmentaliteit en een prettige werksfeer, wat blijkt uit het feit dat veel werknemers er al lange tijd werkzaam zijn.


Wat wij bieden
  • Een goed brutosalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) tussen de € 15,49 en € 20,04;
  • Reiskostenvergoeding tot € 23,00 per dag;
  • Een fulltime baan voor langere tijd, met intentie tot een vast dienstverband bij de opdrachtgever; 
  • Actieve personeelsvereniging, gratis bedrijfsfysio en gratis fruit;
  • Werkkleding en werkschoenen;
  • Mogelijkheden tot het volgen van externe en interne opleidingen.
Wat wij vragen
  • Je bent bereid om fulltime te werken;
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van montagewerkzaamheden;
  • Relevante ervaring in carrosseriebouw of diploma richting techniek, is een pré;
  • Op termijn zou je mogelijk kunnen worden geleerd om te lassen (Mig/Mig en/of Tig) hierdoor wordt je allround inzetbaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in