+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.
Laad meer vacatures

Operator M/V Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FZ Organic Food

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FZ Organic Food

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Als operator baklijn werk je met verschillende machines om de productie van chips soepel te laten verlopen. Je houdt de kwaliteit van het werk in de gaten en zorgt dat alles goed loopt. Samenwerken is belangrijk, en soms neem je de leiding over. Je kent het werken in een productieomgeving goed en weet hoe je mensen kunt aanmoedigen. Ook als het druk is, blijf je rustig. Je bent sterk, flexibel en je wilt altijd het beste resultaat behalen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als operator baklijn ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen, verstellen en waar nodig instellen van de diverse machines in de gehele chips hal. Jij zorgt voor het op de juiste manier draaiend houden van het productieproces, je hebt veel ervaring met machines en bent alert op de kwaliteit van het eindproduct. Je werkt samen met je collega’s om het gehele proces zo efficiënt en productief mogelijk te draaien. Tevens ben vervang je de teamleider bij zijn of haar afwezigheid.

Jij bent dan ook een echte teamspeler. Je weet hoe het werkt binnen een (food)productiebedrijf en begrijpt dat als iedereen zijn werkzaamheden verricht je met elkaar bergen werk kunt verzetten. Je bent rustig en hebt overwicht. Je weet je collega’s goed en positief te motiveren. Je bent stressbestendig, collegiaal, nauwkeurig, fysiek sterk, flexibel en gedreven om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Gevraagd

- Aantoonbare ervaring in een productieomgeving;
- Bij voorkeur basiskennis van voedingsindustrie en –technologie;
- Aantoonbare ervaring in het instellen van voedselverwerkende machines;
- Woonachtig in of in de omgeving van Wolvega.

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft een permanente fulltime functie met uitzicht op een vaste baan. Je zal werken binnen het 2 ploegen systeem (05.30- 14.30 en van 13.30-22.30) en ontvangt hiervoor een ploegentoeslag bovenop je reguliere uurloon. Je werk wordt beloond met een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je graag een plek binnen ons gezellige team.

Heb je interesse om te werken in de Food dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfsomschrijving

Bij FZ Organic Food is geen dag hetzelfde! Wij maken de lekkerste biologische chips (van "handcooked" tot popcorn en groentechips) en heerlijke producten voor de Oosterse keuken.

Er heerst bij ons een gezellige, informele sfeer en je werkt samen met een vaste groep collega’s. We helpen elkaar waar nodig, werken lekker door maar hebben ook veel plezier samen. Heb je het naar je zin en pas je goed in het team? Dan bieden we je graag een vast contract aan. Daarnaast kun je interne opleidingen volgen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in