+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Workum.

Specialistisch reiniger Friesland Campina Workum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vebego Cleaning Services

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Vebego Cleaning Services

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,09 - € 15,54 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Schoonmaker/Medewerker specialistische reiniging bij een groot schoonmaakbedrijf, help je mee aan een schone en veilige werkomgeving in de voedselverwerkingsindustrie. Je werkt met speciale schoonmaakapparatuur en zorgt dat alles er tip-top uitziet. Je krijgt een goed salaris, kans op een vast contract en een eindejaarsbonus. Ook krijg je bedrijfskleding en korting op je zorgverzekering. Een belangrijke baan waarin je echt het verschil maakt! Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Als fulltime ambulant Schoonmaker/Medewerker specialistische reiniging bij Vebego Cleaning Services ben je bij Friesland Campina in Workum én Bedum onderdeel van het productieproces en ben je verantwoordelijk voor reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkingsindustrie. Jij bent onmisbaar voor een veilige en schone omgeving. Een verantwoordelijke job met veel uitdaging!
Altijd al een positieve bijdrage willen leveren aan een schone werkomgeving in een industriële omgeving? Lees dan snel verder!


Dit ga je doen

Als ambulant Schoonmaker/Medewerker specialistische reiniging bij Vebego Cleaning Services bij Friesland Campina ben je onderdeel van het productieproces en ben je verantwoordelijk voor reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkingsindustrie. Je maakt diverse productie-installaties en ruimtes schoon waarbij je gebruik maakt van bijvoorbeeld hoge- en lagedrukspuiten, schrobzuigmachines en industriële stofzuigers. Jij bent dus onmisbaar voor een veilige en schone omgeving, jouw werk is van groot belang voor kwaliteit van voedingsmiddelen maar vooral ook voor de gezondheid van mensen die deze producten consumeren. Een belangrijke rol dus! Je werkt ambulant en dat wil zeggen dat je afwisselt tussen de locatie in Workum en in Bedum. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je werktijden zijn van 07.00-15.30 uur. Werken in het weekend is in overleg mogelijk.


Wat bieden we jou?
  • Salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen € 14,09 en € 15,54 per uur (vanaf 20 jaar). Je ontvangt een toeslag voor het werken in het weekend
  • Een contract van 7 maanden met daarna zicht op een vast dienstverband
  • Een mooie eindejaarsbonus van 5% (zodra je een half jaar in dienst bent)
  • 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een extra vrije dag op je verjaardag
  • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren
  • Een goede pensioenregeling en korting op je zorgverzekering
  • Oprechte aandacht voor jou en je wensen voor de toekomst
Dit vragen we van jou

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die graag voor 38 uur per week aan de slag kan gaan. Je omschrijft jezelf als iemand die stevig in zijn schoenen staat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Daarnaast ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast heb je geen problemen met het verrichten van fysiek zwaar werk en neem je initiatief waar nodig. Voor de functie is het goed om op de hoogte te zijn van de protocollen en werkprogramma’s en hiermee te kunnen werken. Dat betekent niet dat je alles meteen hoeft te weten maar wel dat je leergierig bent en snel nieuwe dingen oppikt. Het is belangrijk dat je oog hebt voor de veiligheid van jezelf en je omgeving. Ook heb je graag contact met de mensen om je heen want jij bent het gezicht van Vebego Cleaning Services bij onze klanten.

Verder zoeken wij iemand die:  

  • Aantoonbare ervaring heeft als Schoonmaker, bij voorkeur in industriële reiniging
  • In het bezit is van de benodigde vakdiploma’s en een VCA gehaald heeft of bereid is om deze alsnog te behalen
  • Flexibel inzetbaar is
  • Over eigen vervoer beschikt
  • De Nederlandse taal vaardig is in woord en geschift.
  • Geen problemen ervaart met het verrichten van zwaardere lichamelijke werkzaamheden.

Waarom Vebego Cleaning Services?                                                                

Groots in schoonmaak, grootser in het bieden van betekenisvol werk voor iedereen. Met 8000 medewerkers gaan wij voor niets minder dan GREAT WORK. Werk waar je zo trots op bent dat je het wel van de daken wilt schreeuwen. Werk waarvan we allemaal gaan glimmen. 

Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Solliciteer dan snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in