+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormer.
Laad meer vacatures

Leerling Operator A Expeditie Wormer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Altijd al een diploma willen halen in de techniek voor operator A?! En ervaring in de logistiek of productie?! Gewoon lekker geld verdienen tijdens je studie?! Ja, ja en ja? Dan is deze vacature voor leerling operator A wel wat voor jou!

wat bieden wij jou
  • goed verdienen tijdens je opleiding
  • uitzicht op een vast contract
  • fulltime werkweek met dagdiensten
  • mooie internationale werkgever
  • goed bereikbaar
wie ben jij

Voordat je aan een opleiding start is het natuurlijk belangrijk om te weten dat je de schoolbanken terug induikt. Dat vraagt natuurlijk een goede motivatie. Voor Cargill in Wormer zijn wij op zoek naar enthousiaste leerlingen die een operator A diploma willen gaan halen voor de afdeling expeditie.

Je werkt hygiënisch, omdat je in de food werkt;
Je kan goed plannen en organiseren om het werken en leren te combineren.
Je hebt al enige ervaring binnen een logistieke of productie functie.

  • Bij voorkeur ben je al in het bezit van een VCA- en heftruckcertificaat.
wat ga je doen

Als leerling operator heb je twee delen. Jouw opleiding tot operator A en het werken op de werkplek. Als operator ga je aan de slag op een van de afdelingen binnen Cargill. In dit geval wordt er vooral gezocht naar een medewerker voor de expeditie in Wormer.

Op deze afdeling leer je alles over de machines die er staan en zorg je er voor dat de processen goed lopen. Zo zorg jij ervoor dat de producten klaar zijn en het eindproduct naar de klant kan. Natuurlijk denk jij ook mee hoe het proces beter kan en zorg jij voor een goede voedselveiligheid. Op de werkvloer word je begeleid door jouw praktijkbegeleider. Jouw praktijkbegeleider helpt je bij al jouw praktijkvragen. De theorie volg je online in de uren naast je werk. Ook hierin heb je alle hulp tot je beschikking van een docent. Je opleidingsadviseur bij Randstad begeleidt je tot je diploma. Met andere woorden, alle hulp is er voor als het nodig is!

waar ga je werken

Cargill is opgericht in 1959. Het bedrijf heeft ongeveer 2200 werknemers in dienst, die vanuit veel vestigingen op diverse locaties in Nederland werken: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam. Cargill is actief in de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten.

Bij Cargill Cacao & Chocolade in Wormer worden chocoladeproducten geproduceerd als halffabricaten en eindproducten voor voedingsmiddelenproducenten. In de fabriek worden diverse grondstoffen, waaronder cacao, melk, suiker en diverse soorten vetten verwerkt tot ongeveer 250 verschillende chocoladeproducten.

sollicitatie

Heb jij interesse in een opleiding tot operator? Reageer dan direct via de SOLLICITATIE knop of stuur jouw cv en een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad of 0646012262. Voor vragen mag je me ook altijd even bellen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in