+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormerveer.
Laad meer vacatures

Helpende plus intramuraal Zaanstreek Noord Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Helpende verleen je zorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je stelt hiervoor samen met het zorgteam een zorg- en leefplan op. In het plan staat welke zorg je moet verlenen.

In je dagelijkse werkzaamheden zorg je ervoor dat je de cliënten helpt met opstaan en naar bed gaan. Je werkt vaak met ouderen. Als Helpende zorg je er ook voor dat de gang van zaken op de afdeling goed verloopt. Je houdt daarbij het overzicht. Daarnaast ben je, afhankelijk van je functie, ook het contactpersoon voor de medisch specialisten, de cliënt en de familie van de cliënten. Een bepaalde mate van zelfstandigheid is hier vereist. 

Op de afdeling waar je komt te werken, de Rietvelden, staat het thuisgevoel voorop. De Rietvelden is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met een dementieel beeld. De Rietvelden is centraal gelegen in Wormerveer, dichtbij uitvalswegen en de markt. De huiselijke, kleinschalige woonvoorziening biedt ruimte aan 96 bewoners, verdeeld over twaalf wooneenheden en drie gebouwen. Waarbij op de eerste etage een terras aanwezig is, de tweede etage is voorzien van een balkon. De bewoners leven hier zoveel mogelijk zoals zij thuis gewend waren. Samen met de medewerkers vormen zij een huishouden, leefplezier en welzijn vormt de basis voor iedereen. Zo wordt er op de woning gekookt, gezamenlijk gegeten, een(hand)wasje gedaan en schoongemaakt. Elke woning heeft een gezamenlijk keuken, twee badkamers en een grote huiskamer. Elke bewoner heeft zijn eigen kamer die voorzien is van een bed, nachtkastje en vaste wastafel. Er wordt gekeken naar het welzijn/welbevinden van de bewoner. Hier wordt individueel en groepsgericht aandacht aan besteed door zowel medewerkers welzijn als het verzorgend personeel. Het participeren van de familie wordt hierbij zeer gewenst. 

Er zijn dagelijks activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt, ook familie is van harte welkom. Tegen een kleine vergoeding kunnen zij deelnemen aan bijvoorbeeld: de sjoelclub, de koersbalclub, de klaverjasclub en de wandelclub. Er is een diversiteit aan muziek in de vorm van voorstellingen, theater en shows. Men kan ook actief luisteren naar klassieke muziek. Hobbyisten kunnen terecht voor het maken van kaarten, de breiclub of kunnen een keer in de twee weken deelnemen aan het bloemschikken. De actievelingen kunnen meedoen met Seniorenfit, Beweegpret en er kan regelmatig gedanst worden, met of zonder rolstoel.


Over het bedrijf

Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Wij helpen u graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. 

Evean maakt deel uit van Espria, een grote zorgorganisatie in Nederland met zo’n 20.000 medewerkers. Espria biedt zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen en zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden/terugkrijgen over hun eigen leven. Espria gelooft in de kracht van mensen en hanteert daartoe onder meer het programma ‘Merkbaar beter’, waarin formules (beloftes aan cliënten) uitgewerkt worden naar praktische verbeteringen (modules) in de werksituatie.

Naast Evean bestaat Espria uit de organisaties Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander en De Trans. Het kernwerkgebied van Espria is Noordoost-, Midden-en Noordwest-Nederland. De verschillende organisaties die deel uitmaken van Espria, werken vanuit hun eigen identiteit en hebben in het eigen werkgebied een sterke reputatie. De organisaties delen kennis en ervaringen, onder andere binnen het programma Mens en Arbeid en (dus ook) via ‘Merkbaar beter’, om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden.


Wat wij vragen
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO Helpende of Verzorgende C;
  • Je gaat op vriendelijke wijze om met cliënten en collega's; 
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • Je bent geduldig en gedreven;
  • Je bent zorgzaam en nieuwsgierig.
Wat wij bieden
  • Werken bij PDZ betekent dat je aan de slag gaat onder goede begeleiding van ons enthousiaste team van Zorg & Welzijn;
  • We bieden je de mogelijkheid tot bijscholing en trainingen, zodat jouw kennis altijd up-to-date is;
  • Daarnaast biedt PDZ mogelijkheden om opleidingstrajecten te volgen, bijvoorbeeld voor Verzorgende IG. Flexibiliteit is belangrijk voor ons; 
  • Jij bepaalt waar en wanneer je werkt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in