+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormerveer.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.343 - € 2.835 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Wil jij deel uitmaken van een ontzettend leuk team en goed geoliede organisatie met hele goede doorgroeimogelijkheden dan is dit je kans! Als heftruck medewerker ga je een essentiële rol spelen in het optimaliseren van zowel interne als externe logistieke processen. Als heftruck medewerker ben je verantwoordelijk voor een vlotte verspreiding van grondstoffen en materialen naar de productielijnen, waarbij je strikt de FIFO-richtlijnen volgt. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een ononderbroken productie door ervoor te zorgen dat materialen op tijd en volgens afspraak beschikbaar zijn. 

Je controleert en registreert de goederen op de juiste hoeveelheid, codering en houdbaarheid. Het is erg belangrijk dat je goed met computersystemen overweg kan. Jij zal degene zijn die de eindcontrole doet bij het invoeren van de gegevens in het systeem. Verder laad en los je vrachtwagens en containers. Je registreert op een zorgvuldige manier de voorraadgegevens. Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn netjes en opgeruimd is. Daarnaast staat veiligheid voorop in deze functie. De paden zijn smal en je collega's bevinden zich daar ook. Het is daarom erg belangrijk dat je behendig bent met de heftruck. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verspreiden van halffabricaten binnen de productielocatie. Het ophalen van gereed product en vervoer naar de expeditie behoren ook tot jouw taken waarbij nauwkeurigheid en snelheid van essentieel belang zijn. 

Op het gebied van externe logistiek laad je containers volgens instructies van de coördinator logistiek of voorman logistiek. Je toekomstige werkgever zoekt een gemotiveerde zelfstandige teamspeler met ervaring in logistieke processen. Ben jij klaar om bij te dragen aan een soepele productieflow? Solliciteer dan nu op deze uitdagende positie. 

Dit zijn je werktijden:

 Werktijden:

Ochtenddienst van 06:00 tot 14:00 uur

Middagdienst van 14:00 tot 22:00 uur

Nachtdienst van 22:00 tot 06:00 uur 


Wat wij bieden
  • Fijne werksfeer;
  • Passend salaris met de daarbij behorende toeslagen tot 121%;
  • Standaard 40-urige werkweek;
  • Elke vrijdag wordt er gezamenlijk het weekend ingeluid;
  • Baan voor lange periode met grote kans op overname.
Wat wij vragen
  • Je hebt aantoonbaar ervaring op de heftruck (heftruck certificaat);
  • Je vindt het niet erg om af en toe door te werken als dat nodig is;
  • Je kan en wil werken in een drie ploegenrooster;
  • Je bent collegiaal. Dat betekent dat jij jouw collega wil helpen wanneer hij of zij hulp vraagt of nodig heeft;
  • Een gezonde portie doorzettingsvermogen. 
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever begon het bedrijf als afvulbedrijf van plantaardige olie. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een nationale marktleider en een internationaal steeds groter wordende speler op het gebied van sauzen. Dankzij de blijvende passie voor sauzen maken ze hun klanten al jarenlang blij met de volle smaken en verantwoorde receptuur. Jouw toekomstige werkgever hecht een groot belang aan een viertal kernwaardes: ze zijn trouw, authentiek, duurzaam en volop in ontwikkeling.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in