+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Edam.

Heftruckchauffeur 5-ploegendienst Edam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wolfram Chain

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Wolfram Chain

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kom je in een team waar iedereen belangrijk is, ongeacht leeftijd of geslacht. We werken samen en geloven dat dit de beste resultaten oplevert. Je begint als heftruckchauffeur, maar je krijgt ook de kans om te leren en door te groeien tot operator. Dit betekent dat je meer taken krijgt en nog waardevoller wordt voor ons team. Als operator zorg je ervoor dat alles goed loopt en dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Je leert dus veel en draagt echt bij aan wat we doen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Als heftruckchauffeur word je een waardevol lid van dit hechte en diverse team bij een bedrijf dat inclusiviteit en teamgeest hoog in het vaandel draagt. Het team omvat mannen en vrouwen van diverse leeftijden, waarbij elke persoon een cruciale rol vervult. De leiders zijn niet alleen managers, maar ook actieve deelnemers binnen het team, omdat zij geloven dat gezamenlijke inspanningen leiden tot de beste resultaten.

Naast je verantwoordelijkheden als heftruckchauffeur bieden wij jou de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot operator. Deze aanvullende training geeft je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een meer veelzijdige werknemer te worden. Tijdens de interne opleiding tot operator zul je verschillende aspecten van het productieproces leren.Als operator krijg je de gelegenheid om een essentiële rol te vervullen in het productieproces en jezelf te ontwikkelen tot een deskundige vakman of -vrouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en controleren van machines en apparatuur, zodat de productie efficiënt verloopt en onze hoge kwaliteitsstandaarden gehandhaafd blijven.

Gevraagd

Als heftruckchauffeur en toekomstig operator, verwachten wij dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:
  • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat, wat aantoont dat je bekwaam bent in het veilig bedienen van een heftruck en het uitvoeren van basismanoeuvres.
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring als heftruckchauffeur in een vergelijkbare productieomgeving. Ervaring met werken in ploegendiensten wordt gewaardeerd.
  • Als toekomstig operator is het belangrijk dat je interesse hebt in techniek en affiniteit met machinebediening. Hoewel ervaring met machinebediening geen vereiste is, wordt dit wel als een voordeel gezien.
  • Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's van verschillende afdelingen. Samenwerking is cruciaal voor het soepel verlopen van logistieke en productieprocessen.
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, vooral bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het verplaatsen van goederen met de heftruck.


Aanbod

Als heftruckchauffeur en toekomstig operator binnen onze organisatie, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden als waardering voor jouw inzet en bijdrage aan ons team. Enkele van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn:
  • Vanwege de 5-ploegendienst waarin je werkt, ontvang je een toeslag boven op je basisloon voor het werken tijdens avond-, nacht- en weekenduren. Deze toeslag kan oplopen tot € 3.100,- bruto per maand.
  • Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling door middel van een interne opleiding tot operator. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden en door te groeien binnen onze organisatie.
  • Veiligheid en gezondheid op de werkvloer zijn voor ons van groot belang. Daarom bieden wij trainingen en faciliteiten om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in