+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,38 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Farm Dairy in Lelystad zoeken we een heftruckchauffeur die graag deel uitmaakt van ons team. Je gaat werken in een grote zuivelfabriek waar je pallets met zuivelproducten verplaatst. Je krijgt een goed salaris met kans op extra toeslagen. Plus, in de pauzes kun je genieten van gratis yoghurt of vla! Het werk is in een koele omgeving en er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Dit is jouw kans op een leuke baan met toekomstperspectief. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een heftruckcertificaat en wil je in een hecht team werken met gezellige collega’s? Zoek dan niet verder! Bij Farm Dairy in Lelystad vind je het allemaal! Hier ga jij € 16,38 per uur verdienen en met toeslagen kan dit oplopen tot € 22,44! Dat is lekker cashen zeg! Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden en maak jij kans op een vast contract! Wie wil dat nou niet?! Ga aan de slag als heftruckchauffeur bij Farm Dairy in Lelystad!

Wat bieden wij jou
  • Een topsalaris van € 16,38 bruto per uur
  • Met toeslagen tot wel € 22,44 verdienen! Wooww!
  • Gratis yoghurt of vla tijdens de pauze!
  • Een baan voor langere tijd!
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Kans op een vast contract!
Wie ben jij

Als heftruckchauffeur bij Farm Dairy heb jij ervaring met heftruck rijden. Verder ben jij:

  • Flexibel! In de eerste 4 weken werk je ongeveer 16 uur per week en als je je werkkwaliteit bewijst, krijg je de mogelijkheid om tussen de 30-40 uur per week te werken. Momenteel is er ook direct een fulltime optie!
  • Beschikbaar in ploegendiensten (07:00 - 15:00, 15:00 - 23:00 en 23:00 - 07:00)
  • In bezit van een heftruckcertificaat
  • In bezit van eigen vervoer of woon jij in de omgeving van Lelystad
Wat ga je doen

Farm Dairy produceert allerlei zuivelproducten, bijvoorbeeld melk, yoghurt en vla! Als heftruckchauffeur help jij bij dit proces! Jij zorgt ervoor dat alle pallets met melk, yoghurt en vla naar de juiste plek worden verplaatst. Jouw heftruck-skills komen hier dus goed van pas! Naast dat je op de heftruck rijdt, maak je ook veel gebruik van de EPT. Als heftruckchauffeur ben je lekker zelfstandig bezig, maar natuurlijk heb jij heel veel gezellige collega’s! Tijdens de pauzes kan jij samen met hen heerlijk genieten van gratis yoghurt en vla!

Waar ga je werken

Als heftruckchauffeur ga jij in een grote zuivelfabriek werken. Super indrukwekkend! Daarnaast ga jij in een koele omgeving werken in verband met de verse producten. Jij zal dus niet snel oververhit raken! Farm Dairy is een prettige werkgever waar je voor langere tijd aan de slag kan gaan. Ze vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Verder mag jij in de pauze onbeperkt yoghurt en vla eten en maak je kans op een vast contract! Klinkt toch super?! Solliciteer nu!

  • Een reiskostenvergoeding bij een reisafstand van min. 10 km
Sollicitatie

Sta jij al te popelen om als heftruckchauffeur aan de slag te gaan? Laat deze top kans niet schieten en solliciteer nu! Wellicht heb jij je eerste salaris over 2 weken al ontvangen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in