+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormerveer.
Laad meer vacatures

Orderbegeleider Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als orderbegeleider speel je een belangrijke rol in het hele proces van bestelling tot levering. Je werkt samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je houdt van uitdagingen en bent goed in het vinden van oplossingen. Het bedrijf waar je komt te werken maakt displays en verpakkingen en is al lange tijd actief in de markt. Je krijgt de kans om te groeien in een team dat samenwerken en klanttevredenheid belangrijk vindt. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als orderbegeleider ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van aanvraag tot levering. Hierbij werk je nauw samen met de salesafdeling, planning en productie om ervoor te zorgen dat orders tijdig en volledig worden afgehandeld. Je houdt overzicht over alle lopende orders en zorgt voor een adequate en efficiënte planning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van de orderprocessen. Je signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan om het proces te optimaliseren


Over het bedrijf

Even kort voorstellen, onze opdrachtgever is een bedrijf dat displays en verpakkingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Al meer dan 29 jaar zijn ze actief op de P.O.S.- en verpakkingsmarkt. Met een hecht en gezellig team zijn ze iedere dag druk in de weer om klanten te bedienen en prospects aan zich te binden.

Ze beschikken over een professionele studio waar klantgerichte oplossingen worden uitgedacht. Hun werkgebied beslaat heel Europa, maar met name in Nederland, België en Duitsland zijn ze het meest actief. Geen dag is hetzelfde en zit vol uitdagingen. Ben je niet bang voor een beetje werkdruk en denk je in oplossingen in plaats van problemen? Kun je je volledig vinden in hun motto "gaat niet, bestaat niet"? Dan zijn ze op zoek naar jou!


Wat wij vragen
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als ordermanager of vergelijkbare functie;
  • Gedegen kennis van de grafische markt en logistieke processen en systemen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, bij voorkeur ook in het Duits en Engels.
Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend en duurzaam bedrijf. Een collegiale sfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Daarbij bieden wij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in