+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectcoördinator Assetmanagement Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van infrastructuur met een rol die centraal staat in het succes van toonaangevende projecten in Noord-Holland. Je coördineert het gehele proces, van werkplannen tot verkeersmaatregelen, met een sterke focus op risicobeheersing, kwaliteit en veiligheid. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief flexibele werktijden, een mobiliteitsbudget, en mogelijkheden voor persoonlijke groei via onze eigen academie. Sluit je aan bij een team dat passie heeft voor het bouwen aan de toekomst. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Woon je in Noord-Holland, heb je interesse in infrastructurele projecten en ben je een gedreven professional? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan het succes van Infra Assetmanagement!

Dit wordt jouw baan

Jouw rol is essentieel bij het ontwikkelen van gedetailleerde werkplannen voor zowel grote als kleine infrastructurele projecten, met een focus op risicobeheersing en diepgaand begrip van de werkzaamheden voor kwaliteit en veiligheid. Coördinatie van het gehele proces, inclusief het opstellen van werkplannen en regelen van verkeersmaatregelen indien nodig, behoort tot jouw taken.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen van alle werkzaamheden, het selecteren van geschikte aannemers, en fungeert als de schakel tussen verschillende stakeholders voor een vlotte projectuitvoering. Financiële afhandeling, inclusief kostenramingen en inkoopcontracten voor grotere projecten, maakt deel uit van jouw takenpakket.

Daarnaast coördineer je verkeersmaatregelen met aandacht voor werktype, verkeersstromen en vergunningen, en speel je een proactieve rol in het handhaven van een veilige werkomgeving. Je bepaalt de uit te voeren werkzaamheden op basis van jaarplanningen, meldingen en eigen waarnemingen, en zorgt voor een soepele uitvoering van projecten ter behoud en verbetering van de Nederlandse infrastructuur.

Deze uitdagende functie zoekt iemand die een sleutelrol wil spelen in het succes van infrastructurele projecten in Noord-Holland. Als jij een duizendpoot bent die gedetailleerd werkt, het overzicht bewaakt en graag samenwerkt met gepassioneerde collega's, zien we uit naar jouw sollicitatie om ons team te versterken!

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Je gaat werken bij Dura Vermeer Infra Assetmanagement. Dit team werkt projectmatig aan het beheer en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Het is een groeiende organisatie, met een grote, gezonde lange termijn ambitie. Assetmanagement heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en werkt aan projecten met een landelijke dekking. Je standplaats bepalen we in overleg en wij hanteren grote flexibiliteit in de locatie(s) van je werkplek.

Dit breng je mee

  • Bij voorkeur enige ervaring in werkvoorbereiding en calculatie bij een infra werkgever.
  • Bij voorkeur ervaring met en kennis van diverse contractvormen.
  • Klantgericht en in staat om in oplossingen te denken. Je zoekt voortdurend naar nieuwe kansen voor Dura Vermeer zonder de klant uit het oog te verliezen.
  • Sterke samenwerking skills en een positieve mindset!

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) Leaseauto van de zaak of een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Angelique Bakker (corporate recruiter bij Dura Vermeer) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06 81369068

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in