+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Huishouding De Rietvelden Wormerveer Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 3 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.616 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons, als huishoudelijke medewerker, help je de bewoners in een mooie woonomgeving. Je maakt niet alleen schoon, maar zorgt ook dat alles netjes is. Je werkt in een team en maakt deel uit van een warme plek waar iedereen zichzelf kan zijn. We bieden goede extra's zoals een extra maandsalaris en korting op bepaalde kosten. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om te schoonmaken en goed kunt samenwerken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als huishoudelijke medewerker een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners? Solliciteer dan direct op deze vacature medewerker huishouding De Rietvelden Wormerveer via de gele sollicitatieknop.

Thuis bij Evean, hier kom jij te werken: 
Evean is een grote zorgorganisatie in Noord-Holland. Met een uitgebreide dienstverlening in zorg en welzijn zijn wij altijd in de buurt. Zowel op locatie voor onze bewoners als in de Thuiszorg. Wij zien mogelijkheden voor iedereen. Met (wijk)verpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, (zorg)ondersteuning en welzijn draagt Evean bij aan een zo goed mogelijk leven voor iedere cliënt en bewoner. 
 Wij bieden een gastvrije omgeving waar eigenheid wordt gewaardeerd en eigen regie centraal staat. Het thuisgevoel staat hier voorop. Dit voel jij zodra je binnenkomt. Wij streven naar een inclusieve, diverse en gelijkwaardige werkomgeving. Een organisatie waar jij kunt zijn wie jij bent, wilt zijn en mag zijn. 

Locatie: 
Als medewerker huishouding kom je te werken op locatie de Rietvelden. Deze locatie ligt centraal gelegen in Wormerveer in een woonwijk dichtbij uitvalswegen. Deze prachtige locatie bestaat uit 3 aparte gebouwen waarin per gebouw 4 wooneenheden zijn gevestigd met ieder hun eigen dynamiek. De Rietvelden is een kleinschalige woonvorm en waar Evean belevingsgerichte zorg biedt; wij sluiten zoveel mogelijk aan bij hoe de bewoner met dementie de wereld om zich heen ervaart. Wij trachten het leven zo normaal mogelijk doorgang te laten vinden in een warme, hygiënische, veilige, omgeving. 

Verbindend; wanneer jij bij Evean in dienst treedt krijg jij:    

  • Een salaris conform CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.616,15 o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Een contract voor 7 maanden, inclusief 1 maand proeftijd, met kans op een vaste aanstelling;
  • Een contract voor 3 uur per week met mogelijk uitbreiding tot 15 uur per week in goed overleg. Een woning doe je in 3 uur. Je kunt starten vanaf 9.00 uur; 
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT;   

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:  

  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (dus een 13e maand);  
  • Fiscale voordelen op de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, (elektrische) fiets of aanvullende reiskosten;  
  • Een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting op de aanvullende ziektekostenverzekering; 

Klik hier voor een volledig overzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Deskundig; Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen:    
Dit ga jij doen:    
Als Medewerker Huishouding zorg jij voor een schone leefomgeving voor onze bewoners. Je verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de kamers, sanitaire voorzieningen en de algemene ruimtes. Natuurlijk zorg jij er ook voor dat je werk kar en alle voorraden tip top in orde zijn. Dit omdat je weet hoe belangrijk een schoon huis is voor onze bewoners.

Daadkrachtig; dit ben jij: 
Jij voert jouw functie graag zelfstandig uit maar jij wilt ook deel uitmaken van een betrokken team. Samenwerken en de verbinding opzoeken is vanzelfsprekend voor jou. Hierbij komen jouw sociale en communicatieve vaardigheden goed van pas. Daarnaast: 

  • Haal jij plezier uit het schoonmaken en -houden van de diverse ruimtes en voorzieningen;
  • Heb jij een klantvriendelijke en een behulpzame instelling en zorg jij ervoor dat de bewoners zich thuis voelen op de woning;
  • Jij zet je in om de bewoners goed te leren kennen, en zodoende een stabiele factor bent voor de bewoners op de woning.

Dit breng jij mee om de juiste zorg bieden: 

  • Je hebt praktische ervaringskennis op het gebied van schoonmaak en schoonmaak-voorschriften; 
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent bekend met omgaan met ouderen en hebt ervaring in het werken in een zorginstelling, ziekenhuis of een hotel;
  • Je beheerst voldoende de Nederlandse taal en kan je mondeling goed uiten (een accent is uiteraard geen probleem);
  • Je beschikt over inlevingsvermogen zodat jij je kunt je verplaatsen in de belevingswereld van ouderen;
  • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Durf, samen brengen we de zorg vooruit; jouw sollicitatie en meer informatie:    
Mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega? Stuur jouw motivatie en cv voor dezevacature medewerker huishouding De Rietvelden Wormerveer in voor 10 mei via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze vacature kun jij contact opnemen met Brigitta van Dam, 06 83559236 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Trots; waarom jij trots bent om bij Evean te werken: 

Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland en maakt deel uit van de Espria Groep. Ons Verhaal. Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen: persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers én ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkelingen om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten. Hiervoor hebben wij alle specialismen in huis. Van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase, bij voorkeur thuis en bij ons in huis als het niet anders kan. Allemaal onder één dak. Eén partner voor alle zorgvragen. Dat geeft vertrouwen voor cliënten en hun omgeving. Wij weten welke specialistische ondersteuning onze cliënten nodig hebben door de juiste aandacht, benodigde zorg en ondersteunende innovaties te combineren. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen omgeving zijn. En als thuis wonen niet langer mogelijk is, dan kan de client ook in één van onze huizen terecht. Waar de cliënten ook wonen, bij ons krijgen zij de juiste zorg die maximaal bijdraagt aan hun kwaliteit van leven. Evean – Zorg vooruit 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in