+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woudsend.
Laad meer vacatures

Meewerkend teamleider schoonmaak bootverhuur Woudsend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,67 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke parttime baan in de schoonmaak met flexibele werktijden op maandag en vrijdag? Je gaat aan de slag op een jachthaven waar je samen met een team zorgt dat alles schoon en netjes is voor de gasten. Je werkt voornamelijk met huurboten, kantoren en sanitair. Naast het schoonmaken, help je ook met het verdelen van taken en zorg je dat alles goed georganiseerd is. In de drukke maanden werk je meer uren dan in de rustige tijd. Dit werk is perfect voor ouders met kinderen op school. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een parttime baan in de schoonmaak met flexibele werktijden op maandag en vrijdag? En past het aansturen en begeleiden van mensen goed bij je? Dan maken we graag kennis met jou!

Jouw taak is om er samen met jouw team voor te zorgen dat elke gast die bij de jachthaven komt voor een vakantie een frisse start heeft. Daarom zijn we op zoek naar iemand die samen met collega's de 21 huurboten, de kantoren en het sanitair op jachthaven schoon wil maken.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
- Zuigen, stoffen en dweilen.
- Bedden netjes opmaken.
- Keuken en sanitair reinigen.
- In de winter ben je ook bezig met het wassen en strijken van de gordijnen en kussens van elke boot.

Naast het verrichten van reguliere schoonmaaktaken zorg jij ook voor de organisatie en de verdeling van taken onder de medewerkers. Verder hou jij toezicht op de kwaliteit en zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen.

In het drukke verhuurseizoen (april-september) werk je gemiddeld 20-24 uur per week. In verband met de wisseldagen is het belangrijk dat je maandags en vrijdags beschikbaar bent. In de rustigere maanden werk je gemiddeld 8-12 uur per week. Hoe je werktijden eruit zien bepalen jullie in overleg. Hierdoor is deze baan ideaal voor bijvoorbeeld mensen met schoolgaande kinderen.


Gevraagd

  • Goed kunnen communiceren en plannen.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag.


Aanbod

  • Een startsalaris van bruto uurloon van €14,67 bruto per uur.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 p/k.
  • Baan voor het jaar rond en met de tijd kans op een vast contract.
  • Elke week het salaris op je rekening.
  • Een vast contactpersoon binnen AB Vakwerk die alles voor je regelt.


Bedrijfsomschrijving

Stap binnen in de wereld van de watersport. Het bedrijf heeft locaties in Friesland en Duitsland waar ze allerlei diensten aanbieden, zoals boten verhuren, onderhoud aan boten en stalling voor boten. Alles wat een watersportliefhebber nodig heeft.Met een vloot van ongeveer 100 motorboten verdeeld over de locaties, biedt het bedrijf een uitgebreide selectie boten om aan elke behoefte en voorkeur te voldoen. Boten voor ontspannen tochten over de meren tot avontuurlijke reizen naar verre kusten. Het bedrijf bestaat uit de eigenaren en een aantal vaste medewerkers. In het hoogseizoen zijn er in verband met de drukte meer medewerkers aan de slag.Zorg jij er binnenkort voor dat de gasten kunnen genieten van hun avontuur op een mooie schone boot? Reageer dan direct!Heb je nog vragen? Stel ze aan Wypkje via [email protected] of 06-12628057.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in