+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Direct een vast contract. Een baan als VIG met raakvlakken in psychologie en psychiatrie. Een baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit klinkt goed toch? Lees de vacature verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract en klik bij interesse op de sollicitatiebutton. 

Samen met Evean breng jij zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend, Trots voor jou.  

Trots; waar ga jij werken: 

Oostergouw is een grote zorglocatie met maar liefst 12 afdelingen. Hier bieden wij zorg aan diverse doelgroepen, zoals revalidatie, Korsakov, somatiek en psychogeriatrie. Sommige mensen verblijven maar kort bij ons, bijvoorbeeld als ze na een ziekenhuisopname nog niet meteen thuis kunnen wonen, terwijl anderen langdurig verzorgd en verpleegd worden.  

Jij komt te werken op de gedragsobservatieafdeling Korenaar. Korenaar is een gesloten afdeling waar ongeveer 8- 15 cliënten wel bewegingsvrijheid hebben over de afdeling, maar kunnen niet zomaar van de afdeling af. Cliënten voor deze afdeling worden acuut ter observatie van ernstige gedragsproblematiek zoals bijvoorbeeld angsten, onrust of zelfverwaarlozing opgenomen.   

Jij vindt onze locatie Oostergouw vlak bij knooppunt Zaandam, het water de Gouw en het Zaans Medisch Centrum. Oostergouw is goed bereikbaar met de auto en heeft eigen gratis parkeergelegenheid en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.  
 
Wij streven naar een veilige en vertrouwde werkomgeving waar jij kunt zijn wie jij bent en wilt zijn. Diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid zijn thema's waar onze werkgroep samen met alle collega's hard mee aan het werk zijn. 

Verbindend; wanneer jij als verzorgende ig bij Evean in dienst treedt krijg jij:  

  • Een contract voor 28 tot 32 uur per week voor de duur van 12 maanden, uiteraard met de intentie om dit te verlengen; direct een vast contract (vaste aanstelling) behoort zeker tot de mogelijkheden; 
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 35 € 2.466,72 tot € 3.256,53 o.b.v. een fulltime dienstverband (als jij beschikt over het afgeronde diploma Verzorgende IG) of FWG 40 van € 2.695,33 tot € 3.502,58 (als jij beschikt over het afgeronde diploma Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie/GVP expert); 
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT. 

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten). Ook: 
  • Een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting op de aanvullende ziektekostenverzekering; 
  • Gratis lidmaatschap van Espria Ledenvereniging die jou op producten van de Espria Ledenvereniging korting geeft. 

voor een totaaloverzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden 
 
Deskundig, Evean zet zich in om jou vooruit te brengen; jouw persoonlijke ontwikkeling:  
 
Groei in wie jij bent en waar jij naar toe wilt. Wij bieden jouw e-learnings zoals GoodHabitz en het Vitaliteitsplein. Interne en externe opleidingen. Bijvoorbeeld agressietrainingen. Jij bent dé expert en jij bent lid van diverse werkgroepen. Als verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract groei jij door naar gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP). Als verzorgende GVP ben jij specialist in de directe zorg voor cliënten met psychogeriatrische problematiek en adviseer jij, als inhoudelijk deskundige, collega's, mantelzorgers en vrijwilligers. Dit sluit vast en zeker perfect aan op jouw ambities.   
 
Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen; dit ga jij doen:  
 
Op de gedragsobservatieafdeling wordt het gedrag in kaart gebracht. De diagnose en de volgende stap voor de lange termijn worden hier bepaald. Jij werkt als verzorgende ig multidisciplinair en intensief samen met een team van behandelaren. Jij helpt mee met het observeren van de cliënt tot de vervolgstappen duidelijk zijn. 

Als verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het geven van zorg op hoog niveau. Binnen de functie van verzorgende zal jij vanzelfsprekend bezig zijn met het ondersteunen bij ADL handelingen, medicatie delen en wondverzorging. Jij hebt contact met de familie of mantelzorger van de cliënt. Er komen extra taken bij deze gespecialiseerde zorg kijken, zoals:  

  • Het nauwkeurig observeren van de ontwikkelingen van de cliënt; 
  • Het aanvragen van de indicatie van cliënt (hiervoor is het nodig dat jij je inleest in belangrijke informatie, om zo tot de meest adequate diagnose en beste passende behandeling te komen). 

Daadkrachtig; dit ben jij: 

Werken als verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract betekent dat er veel van jou gevraagd zal worden. Maar dit is waar jij naar op zoekt bent. Jij beschikt over een scherp inleverings- en observatievermogen; veranderingen in gedrag, hoe klein ze ook zijn, ontgaan jou niet. Jij bent geduldig en tactvol en hebt affiniteit met de doelgroep. Jouw nieuwsgierigheid breng jou regelmatig in vakbladen om jouw kennis up-to-date te houden. 

Daadkrachtig; dit breng jij mee:  

  • Jij beschikt over afgerond diploma Verzorgende IG (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) of GVP (expert) of bent bereid deze te willen volgen bij Evean; 
  • Jij beschikt bij voorkeur over ervaring met de doelgroep en met moeilijk en onbegrepen gedrag. 

Deze eisen geven een richting aan het profiel dat wij zoeken voor deze functie als Verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract. Het schaap met de vijf poten bestaat gelukkig niet. Denk jij daarom dat jij een goede match kunt maken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. 
 
Durf, samen brengen we de zorg vooruit; jouw sollicitatie en meer informatie: 

Om te reageren op deze baan druk jij op de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze vacature verzorgende psychiatrie Zaandam vast contract kun jij contact opnemen met Peter Kuijpers, corporate recruiter: telefoon: 06-10488486, e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Whatsapp. Reageren zolang de vacature op onze werkenbij site staat gepubliceerd. 

Trots; waarom jij trots bent om bij Evean te werken: 

Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland en maakt deel uit van de Espria Groep. Ons Verhaal. Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen: persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers én ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkelingen om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten. Hiervoor hebben wij alle specialismen in huis. Van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase, bij voorkeur thuis en bij ons in huis als het niet anders kan. Allemaal onder één dak. Eén partner voor alle zorgvragen. Dat geeft vertrouwen voor cliënten en hun omgeving. Wij weten welke specialistische ondersteuning onze cliënten nodig hebben door de juiste aandacht, benodigde zorg en ondersteunende innovaties te combineren. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen omgeving zijn. En als thuis wonen niet langer mogelijk is, dan kan de client ook in één van onze huizen terecht. Waar de cliënten ook wonen, bij ons krijgen zij de juiste zorg die maximaal bijdraagt aan hun kwaliteit van leven.  
Evean – Zorg vooruit 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in