+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vrijwilliger gastheer of gastvrouw Zaandam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo nu en dan even lekker bijkletsen in een andere omgeving. Dat vinden we allemaal leuk toch? Even een bakje koffie of een andere versnapering doen met een lekker hapje daarnaast. Ook onze bewoners in Oostergouw kunnen deze gezelligheid waarderen. Maar dan moeten er wel mensen zijn om ons "kleine café" te bemensen.  Daarom kunnen wij jouw ondersteuning goed gebruiken. Om jouw interesse kenbaar te maken kun jij reageren door op de sollicitatiebutton van deze vacature vrijwilliger gastheer of gastvrouw Zaandam te klikken. Wij maken graag kennis met jou.

Thuis bij Evean, hier kom je te werken:
Bij Evean vinden wij het belangrijk dat onze bewoners zoveel mogelijk hun oude leven, toen zij nog zelfstandig woonden, kunnen voortzetten. Op allerlei vlakken. Een van de geneugten van het leven is toch om iets te drinken en bij te kunnen kletsen in een gezellig cafeetje. Hoe mooi is het dat onze locatie Oostergouw beschikt over een eigen bruin café! Hier kom jij te werken. En hoewel jij het stralende middelpunt bent zet jij de bewoners in de schijnwerpers. Jij bezorgt hen een mooie dag waardoor zij weer een mooie herinnering kunnen maken. 

Jouw vrijwilligerswerk als gastheer of gastvrouw vindt plaats op de locatie Oostergouw in Zaandam. Deze locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeerplaatsen.

Deze vacature is ook interessant voor bijvoorbeeld studenten. Heb jij al in de horeca gewerkt en wil jij jouw steentje bijdragen aan de maatschappij? Reageer dan ook en ervaar de dankbaarheid en de gezelligheid van onze bewoners. 

Werktijden van 10.00 uur - 14.00 of 14.00 uur - 17.30 uur (en als je het heel leuk vindt, is van 10.00 uur tot 17.30 uur ook mogelijk).

Het café krijgt een metamorfose. Dit houdt in dat het café vanaf half oktober gesloten zal zijn en in december de deuren weer zal openen. Wij starten de werving op tijd zodat jij in december in een gloednieuwe omgeving onze bewoners kunt verwennen.

Hoe zorgt Evean voor jou?
Een vrijwilligerscontract, coaching en begeleiding in de omgang met de ouderen/bewoners en een reiskostenvergoeding.

Jij voelt je ook als vrijwilliger thuis bij Evean omdat: 

Jij beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden waardoor jij snel contacten legt en een fijne en toegankelijke gesprekspartner bent.  Jij bent gastvrij en weet sfeer te maken. Uiteraard draag jij de ouderen een warm hart toe.

Wil jij vrijwilliger worden? 

Stuur jouw cv of korte introductie in via de sollicitatiebutton van deze vacature vrijwilliger gastheer of gastvrouw Zaandam. Informatie: Petra van Velzen, coördinator welzijn en vrijwilligers locatie Oostergouw: e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., telefoon: 06-30520249 (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in