+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Werken bij MAZA Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.926 p/m

Vacatureomschrijving

Wil je als winkelmedewerker werken in dagdiensten en de mogelijkheid hebben om jouw diensten flexibel in te delen of juist vaste uren te werken? Wil je bovendien kans maken op een vast contract? Ga aan de slag in de winkel van MAZA in Stadshart Amstelveen!  

Als winkelmedewerker ben jij verantwoordelijk om de gasten te verblijden met de kleurrijke, smaakvolle en verse gerechten. Er worden veel klassieke producten verkocht zoals falafel, hoemoes en sauzen. Dit vormt de basis voor klein gerechtjes welke genuttigd kunnen worden als tussendoor, lunch of kleine maaltijd. Jouw dag bestaat voornamelijk uit het opnemen van de bestelling en het bereiden van de bestelde gerechten. Daarnaast zorg jij voor de verkoop van het assortiment aan de klanten. Op minder drukke momenten ga jij aan de slag met de verdere voorbereidingen en zorg jij ervoor dat jouw werkplek netjes en opgeruimd is. Tot slot zorg jij ervoor dat na jouw dienst de winkel netjes wordt afgesloten en weer klaar is voor een nieuwe dag.


Over het bedrijf

Maza, bekend van de mediterrane specialiteitensalades en spreads. Naast de klassieke producten zoals Falafel, diverse soorten Hoemoes, salades en sauzen, worden in de winkel ook wijnen en oliën verkocht. Daarnaast biedt de winkel zitgelegenheid om de gekochte verse producten als lunch, tussendoortje of bij de borrel te nuttigen.De producten worden op ambachtelijke manier bereid volgens authentieke recepturen. Het zijn basisproducten voor het maken van bijvoorbeeld een Mezze, kleine gerechtjes als tussendoortje, voorgerecht of maaltijd. De producten van Maza zijn bovendien allemaal vegetarisch, koosjer en halal. In de winkel in het Vershart worden de producten vers en in alle gewenste hoeveelheden verkocht of geserveerd voor directe consumptie en om mee te nemen naar huis. 

MAZA staat ook op verschillende beurzen en festivals, dus mocht je dat leuk vinden, dan zou het zomaar kunnen dat je daar in de toekomst ook mee naar toe gaat! 


Wat wij vragen
  • Je bent minimaal 3 dagen per week (24 uur) beschikbaar en flexibel inzetbaar; 
  • Horeca ervaring is mooi meegenomen, uiteraard kunnen jouw nieuwe collega's je alles leren;
  • Je bent klantvriendelijk en hebt een enthousiaste werkhouding;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
Wat wij bieden
  • Jouw salaris is conform de CAO horeca en op basis van een 40-urige werkweek €1926,18 bruto per maand vanaf 21 jaar. Het uurloon is €11,07 bruto per uur en je kan je voorkeur aangeven betreft je beschikbaarheid.
  • Je wordt ingewerkt door je collega’s en krijgt veel zelfstandigheid in je functie. 
  • Je werkt in eerste instantie via PDZ Uitzendbureau en bij een wederzijdse klik treed je in dienst bij de opdrachtgever. 
  • PDZ betaalt wekelijks jouw loon. Je bouwt vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim op en er is een vangnet als je ziek bent.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in